Η περίοδος αυτή, είναι η ιδανική για να προσφέρεις στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ξεκουράσουν.

Στην Αθήνα, υπάρχουν εξιδεικευμένα spa και χώροι αισθητικής για να απολαύσεις ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και σώματος. Αν δεν έχεις μεγάλη εξοικείωση με τα spa, ξεκίνα με ένα χαλαρωτικό μασάζ και σταδιακά δοκίμασε πιο έντονα θεραπευτικά. Μπορεί να είναι λίγο πιο επώδυνα, όμως θα δεις μεγάλη διαφορά στην αίσθηση του σώματος σου.

Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις θεραπείες προσώπου όπως μάσκες ενυδάτωσης και λεμφικό μασάζ προσώπου που αποδεδειγμένα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην υγιή όψη του δέρματος. Μειώνει πρηξίματα, κάνει αποσυμφόρηση και προοδευτικά μπορεί να προσφέρει ανόρθωση του περιγράμματος.

Αυτά είναι τα καλύτερα spa που θα βρεις στην Αθήνα

GB Spa

spa
To spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια είναι ένας από τους πιο κομψούς χώρους της Αθήνας όπου μπορείς να περάσεις όλη την ημέρα σου ξεκινώντας από την πισίνα, τη σάουνα και το χαμάμ και να συνεχίσεις με μασάζ ή κάποια θεραπεία προσώπου. Επίσης, υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για άντρες όπως το Muscle Reviver. Ένα συνεπτυγμένο μασάζ για όσους υποφέρουν από πονοκεφάλους και καταπόνηση του αυχένα λόγω έντασης. Ξεχωρίσαμε το Ama Releasing Abhyanga. Μία μοναδική περιποίηση για όποιον υποφέρει από υψηλά επίπεδα στρες και αϋπνίες. Ξεκινάει με ένα τελετουργικό ποδόλουτρο και ακολουθεί μία τονωτική απολέπιση σώματος με αλάτι και έλαια. Το αγιουρβεδικό μασάζ με τη χρήση ζεστού μίγματος ελαίων εφαρμόζεται στα ενεργειακά κέντρα του προσώπου και του σώματος με σκοπό την αποδέσμευση της έντασης και την επανάκτηση της ενεργητικότητας. Το τελετουργικό τελειώνει με ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής.

Elena’s Day Spa

spa

To Elena’s Day Spa βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένας χώρος όπου μπορείς να κάνεις θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ και λουτρό. Υπάρχουν πολλές θεραπείες για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Το «Λουτρό της Κλεοπάτρας» με αμυγδαλέλαιο και το μασάζ αυχένα είναι τα δύο που ξεχωρίσαμε. Στα plus, οι πολύ προσιτές τιμές.

Polis Hammam

Το  Polis Hammam αποτελεί ένα Αυθεντικό Παραδοσιακό Hammam που σε «ταξιδεύει» στο παρελθόν. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του μία βιωματική εμπειρία ζωής,  και να τους φέρει σε επαφή με την τελετουργία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης, της αποτοξίνωσης, της χαλάρωσης και της ευεξίας, έτσι όπως την υιοθέτησαν και  την εφάρμοσαν ιστορικοί λαοί στην διαδρομή της ανθρώπινης εξέλιξης και του πολιτισμού.

Cocoon Urban Spa

spa

Το Cocoon Urban Spa αποτελείται από μία ομάδα γυναικών με εξειδίκευση στην περιποίηση. Μας εντυπωσίασε το Rejuvance για ανανέωση του προσώπου σε επίπεδο botox χωρίς βελόνες και ουσίες. Αυτή η εξειδικευμένη τεχνική μασάζ διαλύει την ένταση που συσσωρεύεται κάτω από την επιδερμίδα προκαλώντας ρυτίδες και ταλαιπωρημένη εμφάνιση. Το δέρμα γίνεται πιο ξεκούραστο, πιο φρέσκο και εμφανώς πιο λείο.

Four Seasons Astir Spa

To spa του Four Seasons είναι ένας χώρος minimal πολυτέλειας, δίπλα στην θάλασσα με πολύ φως και έμπειρους επαγγελματίες που θα σου προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Δοκίμασε τις θεραπείες μασάζ και απόλαυσε την πισίνα με θέα την θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Γιατί ο «υπνοτουρισμός» είναι το νέο μεγάλο trend στον τουρισμό

Certilogo: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της μόδας

Ο chef του ακριβότερου εστιατορίου στον κόσμο είναι Έλληνας – Η λατρεία του Θεού Βάκχου και το πριβέ δωμάτιο μόνο για μέλη