Το καλοκαίρι θέλει ελαφριές υφές, ηλιοκαμένες επιδερμίδες, λάμψεις, μακιγιάζ με βάθος που τονίζει τα χαρακτηριστικά και σαρκώδη χείλη. Όσο κι αν αγαπάμε τις γυμνές επιδερμίδες οι μεταλλικές σκιές και τα κραγιόν μπορούν να απογειώσουν το καλοκαιρινό beauty look σας.

Οι διάφανες βάσεις είναι τάση και εμείς επικροτούμε το ανεπιτήδευτα όμορφο αποτέλεσμα ειδικά το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ιδρώτας, καθιστά σχεδόν αδύνατον να διατηρηθεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ. Ωστόσο, η κομψότητα και η ανάγκη των γυναικών να περιποιούνται τον εαυτό τους παραμένουν διαχρονικά, το μόνο λοιπόν που μένει είναι να προσαρμόσετε το μακιγιάζ σας και να του προσδώσετε εσάνς βραδιάς καλοκαιριού.

1.Η συμβατική φιλοσοφία του μακιγιάζ μας βάζει να επιλέξουμε ανάμεσα σε έντονα μάτια ή χείλη, κάτι που πλέον δεν χρειάζεται να σας εγκλωβίζει και να περιορίζει την φαντασία και την δημιουργικότητα σας. Παντρέψτε τα τονισμένα χείλη με σκιές που έχουν έντονες υφές και λάμψη. Επενδύστε σε ένα αφράτο πινέλο και ολοκληρώστε με μάσκαρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)


2.Οι μεταλλικές σκιές θα πρωταγωνιστούν σε κάθε καλοκαιρινό μακιγιάζ διατηρώντας την διαχρονικότητα τους. Ένα απλό πέρασμα στο κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκκαλο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας, είναι αρκετό για να πάτε από την παραλία κατευθείαν στο μπαρ για ποτό. Για αρχή ξεκινήστε με αποχρώσεις του ασημί, του χρυσού και του μπρονζέ. Επίσης, σε ανοιχτόχρωμα μάτια γράφει εντυπωσιακά και το rose gold.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

3. Έντονα κόκκινα χείλη που μαγνητίζουν την προσοχή μας. Θέλει προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξετε ώστε να μην πορτοκαλίζει πολύ και κάνει άσχημη αντίθεση με την επιδερμίδα. Κινηθείτε σε πιο κλασσικές αποχρώσεις και σε ματ υφές, πάντα χρησιμοποιώντας μολύβι στο περίγραμμα. Αυτό θα «κλειδώσει» το κραγιόν και θα σας δώσει και το σωστό αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estée Lauder (@esteelauder)

4. Αν σας αρέσει το eyeliner, προσπαθείστε να το αντικαταστήσετε με αδιάβροχο μαύρο ή σκούρο καφέ μολύβι το οποίο θα σας δώσει ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα μακριά από τις τέλειες γραμμές του χειμώνα. Ολοκληρώστε με ένα glossy κραγιόν που θα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο μεγάλα και ενυδωτωμένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rose Inc (@roseinc)

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr