Μετά τα 50, η επιδερμίδα υφίσταται σημαντικές αλλαγές: γίνεται πιο ξηρή και λεπτή, χάνει τον νεανικό της όγκο, είναι λιγότερο ελαστική, χάνει τη λάμψη της και οι ρυτίδες τείνουν να δημιουργούνται πιο εύκολα. Η νέα Nutri-Vitality Cream της Embryolisse είναι μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία που στοχεύει συνολικά και αποτελεσματικά στην αιτία της γήρανσης εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ομορφιά και υγεία της επιδερμίδας. Προσφέρει θρέψη στο δέρμα, ενεργοποιεί την αναγέννησή του και αποκαθιστά την αίσθηση άνεσης.

κρέμα
Έξυπνη σύνθεση

Τα 3 ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στη Nutri-Vitality Cream επιλέχθηκαν σχολαστικά για την αναγεννητική και αναζωογονητική δράση τους σε κάθε επίπεδο της κεράτινης στοιβάδας, βοηθώντας την επιδερμίδα να καλύψει τις φυσικές ανάγκες της:
– Στην επιφάνεια, το έλαιο macadamia, πλούσιο σε Ωμέγα 9 λιπαρά οξέα, αναπληρώνει τα λιπίδια στην κεράτινη στοιβάδα.
– Για να αποκαταστήσει την επιδερμίδα, ένα μείγμα αναδομητικών ceramides ενδυναμώνει την κυτταρική συνοχή και την αδιαπερατότητα του επιδερμικού φραγμού.
– Ακόμα πιο βαθιά, το εκχύλισμα φλοιού κόκκινου σφενδάμου αναγεννά τους υποστηρικτικούς ιστούς του δέρματος και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Όλες οι αναζωογονητικές ιδιότητες του κόκκινου σφενδάμου σε μία κρέμα

κρέμα

Πραγματική υπερδύναμη της φύσης, ο κόκκινος σφένδαμος είναι ανθεκτικός σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Ο φλοιός του, πλούσιος σε ενεργά μόρια, περιέχει πολυφαινόλες και βιταμίνη C σε υψηλή συγκέντρωση, συστατικά που του προσφέρουν απαράμιλλες αναγεννητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το εκχύλισμά του ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, αναγεννώντας αποτελεσματικά τις υποστηρικτικές ίνες του δέρματος. 97% των γυναικών πιστεύουν ότι η επιδερμίδα
τους δείχνει πιο υγιής μετά από 28 μέρες*

Η αποτελεσματικότητά της στην πυκνότητα του δέρματος, την εμφάνιση και τη
λάμψη του έχουν αποδειχθεί κλινικά:

– 97%* πιστεύουν ότι η επιδερμίδα τους γίνεται σταδιακά πιο πυκνή και 97%* πιο ελαστική
– 100%* πιστεύουν πως οι ρυτίδες τους είναι λιγότερο έντονες, 97%* πως έχουν λειανθεί εντελώς
– 100%* πιστεύουν πως η επιδερμίδα τους είναι πιο απαλή και φωτεινή, 97%* πιο αναζωογονημένη
*Self-assessment by 32 women with 100% sensitive skin, after 28 days of use.

Πράσινη από το δάσος μέχρι την επιδερμίδα

κρέμα

Δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, η Embryolisse έδινε πάντοτε προτεραιότητα στο eco-friendly σχεδιασμό κατά τη δημιουργία των προϊόντων της. Αυτό ξεκινάει από την προέλευση των συστατικών. Το εκχύλισμα κόκκινου σφενδάμου που περιέχει η Nutri-Vitality Cream προέρχεται από αρκτικά δάση του Καναδά. Ο φλοιός από την δασική βιομηχανία ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται, χάρη σε μια πράσινη μέθοδο εκχύλισης η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να συλλέξουμε το μέγιστο των ενεργών συστατικών χωρίς να καταστρέφουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Η συσκευασία είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον. Το γυάλινο βαζάκι είναι απεριόριστα ανακυκλώσιμο, ενώ το κουτί της συσκευασίας είναι από ανακυκλώσιμο χαρτόνι που προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης. Και επειδή ο σεβασμός στο περιβάλλον αφορά απόλυτα και τον καταναλωτή, η Embryolisse αναφέρει ξεκάθαρα τις οδηγίες
διαλογής στη συσκευασία.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Dior: Με τη συλλογή του για την άνοιξη του 2023 επαναφέρει στη μόδα τα 20s

Αυτά είναι τα καλύτερα spa της Αθήνας που θα σου προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση

Certilogo: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της μόδας