Η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή, γεμάτη με ωραίες μυρωδιές από νεράντζια και άγρια λουλούδια, που σε κατακλύζουν και σε γεμίζουν αισιοδοξία, καθώς περπατάς στο δρόμο για τη δουλειά.

Είναι επίσης μια περίοδος, που σου επιτρέπει να παίξεις τόσο χρωματικά, όσο και από άποψη υφών, στιλ και σχεδίων, επενδύοντας στο color blocking και το layering. Κοινώς, είναι η εποχή που όλα επιτρέπονται!

Μπορείς να φορέσεις φούτερ, βερμούδα, μποτάκια ή πέδιλα. Όλα είναι σωστά και όλα είναι αποδεκτά, μιας και οι θερμοκρασίες ακόμη δεν έχουν σταθεροποιηθεί γεγονός που δικαιολογεί οποιαδήποτε στιλιστική επιλογή.

Όσο για τα ρούχα του γραφείου, μπορείς επιτέλους να ντυθείς πιο ανάλαφρα και να απαλλαγείς από τα ζεστά πουλόβερ και τις ζακέτες που σε «έπνιγαν» τον χειμώνα. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις έντονα χρώματα και σχεδιαστικά ρούχα που θα αναδείξουν το look σου.

Γενικότερα, η άνοιξη συνοδεύεται από μια ελευθερία για πειραματισμούς, που σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να εντυπωσιάσεις με τις stylish επιλογές σου, πριν αρχίσει η υπερβολική ζέστη, όπου το μόνο που θα θες θα είναι ανάλαφρα φορέματα.

Δες παρακάτω 4 στιλιστικές προτάσεις, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο γραφείο.

Πουκάμισο μέσα από φόρεμα

Για αυτό το look θα χρειαστείς ένα κοντό ή midi φόρεμα με τιράντες σε ίσια γραμμή και το πουκάμισο σου. Φόρεσε το πουκάμισο μέσα από το φόρεμα, παίζοντας με τους χρωματικούς συνδυασμούς των δύο και δημιούργησε ένα ρομαντικό outfit με girly διάθεση. Μπορείς επίσης, να προσθέσεις μαντήλι στο λαιμό και διακριτικά κοσμήματα.

Τζιν midi φούστα

Οι τζιν φούστες, αποτελούν από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με επικρατέστερες τις στενές midi φούστες που συνδυάζονται με top και πουκάμισα. Μας αρέσουν πολύ με κοντομάνικο ή αμάνικο halter top και ζώνη.

Σακάκι με βερμούδα

Το σακάκι τον χειμώνα, το φοράμε κυρίως με παντελόνια κοστουμιού και μακριές φούστες. Όμως, η φετινή σεζόν επικροτεί τις βερμούδες γεγονός που μας δίνει την ώθηση να τις δοκιμάσουμε και εμείς. Αντί λοιπόν για ό,τι έχεις συνηθίσει, συνδύασε το σακάκι σου με βερμούδα και πέδιλα. Το αποτέλεσμα θα είναι casual chic και σίγουρα εντυπωσιακό.

Color blocking

Η άνοιξη είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσεις το απόλυτο color blocking, το οποίο είναι από μόνο του εντυπωσιακό και ταιριάζει με την εποχή που διανύουμε. Το κόκκινο με το ροζ είναι ένας συνδυασμός που αγαπάει η μόδα και η υψηλή ραπτική, όμως δεν είναι ο μόνος. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και τόλμησε να κάνεις τη διαφορά.