H Vican πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με την Bald Head 3in1 Care Cream, που αποτελεί την πρώτη ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για την προστασία και τη φροντίδα του εκτεθειμένου δέρματος της κεφαλής και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ανδρική σειρά περιποίησης Wise Men.

Η Wise Men Bald Head 3in1 Care Cream είναι ένα καινοτόμο ελληνικό προϊόν, που συνδυάζει την επιστήμη του μικροβιώματος – τη Νο1 τάση της κοσμετολογίας – με εξειδικευμένες μελέτες για το δέρμα του κεφαλιού και δημιουργήθηκε για να προσφέρει ταυτόχρονα ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και φροντίδα από τους ερεθισμούς.

Vican

Τα μαλλιά προσφέρουν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η έκθεση στον ήλιο, το έντονο κρύο. Η απώλεια των τριχών, είτε λόγω αισθητικής παρέμβασης, είτε από ακούσιους παράγοντες, αφήνει το ανδρικό κεφάλι εκτεθειμένο και ευάλωτο σε ξηρότητα-ξηροδερμία, κνησμό, τραυματισμούς από το ξύρισμα, ενοχλητική γυαλάδα και υπερ-έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Tη λύση έρχεται να δώσει η Wise Men Bald Head 3in1 Care Cream, η οποία παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το δέρμα του κεφαλιού για να είναι προστατευμένο, υγιές και φροντισμένο όλες τις εποχές του χρόνου.

Vican

Η ενεργή σύνθεση της Wise Men Bald Head 3in1 Care Cream με πρωτοπόρα φυσικά συστατικά και έλαια, συμβάλλει στη μείωση της ξηρότητας, του κνησμού και της αίσθησης «τραβήγματος», ενώ απαλύνει τους μικροερεθισμούς που προκύπτουν από το ξύρισμα. Το καινοτόμο συστατικό SymReboot L19 σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας και παράλληλα βοηθά στην ενυδάτωση και τη συνοχή του δέρματος. Έχει λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται γρήγορα και είναι διαθέσιμη σε δύο αρώματα “SPICY” με νότες κάρδαμου και bitter orange και “FRESH” με νότες σανταλόξυλου και musk.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αυτός ο ορός θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις κηλίδες και την υπερμελάγχρωση

Βραχιόλι στο πόδι: το trend των 00s που επανέρχεται δυναμικά

H μεγάλη επιστροφή του smokey eye στις τάσεις του μακιγιάζ – Φόρεσε ξανά την μαύρη σου σκιά