Η νέα δημιουργία του Issey Miyake, το ανδρικό άρωμα Le Sel D’Issey, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις στον κόσμο των αρωμάτων. Η καινοτόμος δημιουργία του νέου Le Sel D’Issey, της τελευταίας εν ζωή δημιουργίας του Mr. Issey Μiyake, αποτελεί την πιο αισιόδοξη αφετηρία μιας νέας εποχής στην ιστορία των αρωμάτων, με στόχο να παντρέψει την πρωτοπορία, τη βιωσιμότητα και τη δύναμη των φυσικών στοιχείων. Ένα σπουδαίο κληροδότημα του μεγάλου σχεδιαστή και μια παρακαταθήκη για το αύριο.

Η επίσημη παρουσίαση του Le Sel D’Issey πραγματοποιήθηκε στο αριστοκρατικό εστιατόριο Makris Athens, ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα περιβάλλον που τόνισε την κομψότητα και την υψηλή αισθητική του αρώματος.

Le Sel D' Issey: Το νέο ανδρικό άρωμα Issey Miyake θα αναδείξει την παρουσία σου στον χώρο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσκεκλημένοι από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και των media είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη φιλοσοφία του αρώματος μέσα από ένα γευστικό ταξίδι διά χειρός του chef του εστιατορίου Πέτρου Δήμα, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα στοιχεία του αρώματος και δημιούργησε ένα μενού που τους ταξίδεψε από τη θάλασσα στη στεριά.

Άρωμα-σύμβολο

Τριάντα χρόνια μετά την εμβληματική και συμβολική επίκληση του νερού που έφερε την επανάσταση στον κόσμο της αρωματοποιίας με το λανσάρισμα του L’Eau d’Issey pour Homme, ο Issey Miyake αντλεί έμπνευση από τη φύση με το Le Sel D’Issey, συνδέοντας τον άνθρωπο με τις αισθήσεις του. Το αλάτι, το οποίο εκφράζει την αλληλεπίδραση της θάλασσας και της στεριάς, αποτελεί το κύριo συστατικό της νέας δημιουργίας.

Le Sel D' Issey: Το νέο ανδρικό άρωμα Issey Miyake θα αναδείξει την παρουσία σου στον χώρο

Μέσω της θάλασσας, εκχυλίσματα από φύκια laminaria και βρύα βελανιδιάς φέρνουν στο άρωμα μια φρέσκια, αλμυρή νότα, ενώ το φυσικό ginger ενισχύει τη ζωντάνια του. Από την πλευρά της γης, το vetiver καλλιεργημένο στην άμμο και το ανακυκλωμένο ξύλο κέδρου, προσθέτουν βάθος και πυκνότητα.

H αμοιβαία αλληλεπίδραση των στοιχείων της θάλασσας και του δάσους είναι αυτό που κάνει το Le Sel d’Issey τόσο δυναμικό και συνάμα τόσο ζωντανό. Ο διάλογος ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα δημιουργεί την τέλεια ισορροπία που αντανακλάται στη νέα αρωματική σύνθεση.