Τα sneakers αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι εκείνο το είδος παπουτσιών που μπορεί να υποστηρίξει όλα τα outfits και όχι μόνο τα πολύ casual.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι τρομερά δημοφιλή καταφέρνοντας να εκθρονίσουν τα πάντα αγαπημένα high heels. Από παντελόνια κοστουμιού μέχρι φορέματα και φούστες τα sneakers είναι η σταθερή αξία που κάθε χρόνο ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και εξελίσσεται σύμφωνα με τις τάσεις στη μόδα.

Και μπορεί οι μπαλαρίνες να έχουν επιστρέψει δυναμικά, όμως τα sneakers μας χαρίζουν αυτή την αδιαπραγμάτευτη άνεση που είναι αδύνατον να απαρνηθούμε στην καθημερινότητα μας. Επίσης, έχουν έναν δυναμισμό που δεν έχουν τα υπόλοιπα φλατ και για αυτό μπορούν να υποστηρίξουν πολλά διαφορετικά στιλ μεταξύ των οποίων και το ανδρόγυνο.

Έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και κάθε στιλ sneakers δηλώνει κάτι διαφορετικό για την προσωπικότητα μας και την αισθητική μας. Λεπτεπίλεπτα ή πιο χοντροκομμένα, minimal ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες, μποτάκια ή χαμηλά, μια τεράστια γκάμα για να βρεις τη δική σου θέση μέσα σε αυτά.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στα ανοιξιάτικα ρούχα μας, τα φωτίζει και τους δίνει νεανική πνοή ενώ παράλληλα διατηρεί τη διαχρονικότητα του. Υποστηρίζει άψογα τόσο τα λιτά φορέματα όσο και τα floral ντεσέν ενώ καταφέρνει να ισορροπήσει ακόμη και στα πιο αυστηρά look γραφείου.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη για να διαλέξετε εκείνο που σας αρέσει και εμείς ξεχωρίσαμε τα δικά μας αγαπημένα.

Saint Laurent, Kalogirou

sneakers

Santoni, Kalogirou

sneakers

UGG, Haralas

sneakers

VL Court, Adidas

sneakers

Converse All Star, Tsakiris Mallas

sneakers

Vans

sneakers