Τα sneakers ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Από την περίοδο της καραντίνας ωστόσο μέχρι και σήμερα έχουν αυξήσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές τους. Και ο λόγος είναι ένας: η άνεση είναι πλέον προτεραιότητα! Είναι τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ είτε με τα casual είτε με τα formal outfits σου. Βέβαια κάθε χρονιά, υπάρχει και ένα διαφορετικό sneaker trend που μαγνητίζει την προσοχή μας. Ποιο θα είναι αυτό το 2023;

Το απόλυτο trend της φετινής σεζόν στα αθλητικά παπούτσια έρχεται κατευθείαν από τα ’90s και ακούει στο όνομα «Samba», με την υπογραφή της Adidas. Θυμάμαι τότε τον Bob Marley, τον Freddy Mercury, την Gwyneth Paltrow και την Kate Moss να τα φορούν ξανά και ξανά και ξανά.

Περίπου 70 χρόνια μετά την παρθενική τους εμφάνιση στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, έρχονται τώρα να αντικαταστήσουν τις μπότες, τα loafers και τα ankle boots του χειμώνα. Σήμερα, τα Samba έχουν μια σταθερή θέση στις ντουλάπες των δημοφιλέστερων It girls του κόσμου – βλέπε Kendall Jenner, Kaia Gerber, τις αδερφές Hadid. 

Τα Sambaμπορούν να σου προσφέρουν απίστευτη άνεση στην καθημερινότητά σου, και να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ και εμφάνιση. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα early drinks, αυτά που κανονίζεις last minute μεσοβδόμαδα, είναι η τέλεια επιλογή.

Δείτε τα στο TheNotebook.gr