Τα άκρα είναι από τα πρώτα σημεία που όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας φροντίζουν με παροιμιώδη συνέπεια, τηρώντας ευλαβικά τα ραντεβού τους για manicure.   

Πέρα από κλασσικά αγαπημένα όπως το κόκκινο, το nude, αλλά και το με πολλές παραλλαγές γαλλικό, κάθε σεζόν ανακαλύπτουμε νέες τάσεις στα βερνίκια νυχιών, που εμπλουτίζονται διαρκώς με καινούργιες αποχρώσεις.

Ακόμη και αν είστε από εκείνες που έχετε σταθερές προτιμήσεις, τις οποίες επαναλαμβάνετε διαρκώς, τα νύχια είναι ένας εύκολος τρόπος να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα χρώματα που ίσως τελικά σας ενθουσιάσουν.

Στο manicure δεν υπάρχουν «πρέπει» και αν κάτι δεν σας αρέσει, αρκούν μερικές σταγόνες ασετόν για να σας απαλλάξει από αυτό. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για παστέλ, παιχνιδιάρικα σχέδια από εκείνα που βλέπετε καθημερινά να κατακλύζουν την ινσταγκραμική σας ζωή.

Το έντονο πορτοκαλί και το ανοιχτό μωβ εισβάλλουν στα άκρα των χεριών μας βγάζοντας μας από τη συνήθεια του φλογερού κόκκινου και την ασφάλεια του απαλού ροζ. Γλυκό πράσινο και φωτεινό γαλάζιο κάνουν και φέτος την εμφάνιση τους, αυτή τη φορά στην πιο νεανική τους μορφή.

Αν αγαπάτε το γαλλικό, αντικαταστήστε τη λευκή γραμμή με φούξια, κίτρινο ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει και δεν τολμάτε να το δοκιμάσετε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πολύ ελεύθερη εξάλλου.. νύχια είναι!

νύχια
@essie

νύχια
@essie

νύχια
@opi

νύχια
@opi

νύχια
@bluesky