Ο γνωστός Πουερτορικανός ράπερ, Bad Bunny, ξέρει πώς να πρωτοπορεί, είτε αυτό γίνεται μέσα από τις καλλιτεχνικές του επιλογές, είτε μέσω της μόδας. Συνεχίζει να σπάει τα στερεότυπα και να δημιουργεί μια νέα εικόνα για τους τράπερ της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Αυτό ακριβώς κάνει ξανά με την τελευταία του φωτογράφιση.

Η γαλλική μάρκα, Jacquemus, κυκλοφόρησε μια νέα καμπάνια, Le Splash, με τον Bad Bunny να είναι το πρόσωπό της. Τον βλέπουμε να πλασάρει με έναν εναλλακτικό τρόπο για την παρουσίαση της συλλογής γυναικείων ενδυμάτων της μάρκας.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Jacquemus στη σελίδα του στο Instagram, ο Bad Bunny συνεχίζει να σπάει τις νόρμες του φύλου φορώντας ένα κοντό, ροζ φόρεμα με baby blue γόβες. Άνετα μέσα στη δική του αρρενωπότητα, δείχνει τα πόδια του και τους έντονους δικέφαλους του στην κάμερα.

Αν και έχουν γίνει πολλά βήματα σχετικά με την αποδοχή της σεξουαλικής ταυτότητας, στην Λατινική Αμερική η έκφραση της gender-fluid ταυτότητας δεν είναι πλήρως αποδεκτή. Το να βλέπεις έναν τόσο γνωστό και αγαπητό στις χώρες της καλλιτέχνη να αγκαλιάζει την διαφορετικότητα, σημαίνει πολλά.

Ως γνωστόν, το ουδέτερο στιλ του έχει κάνει viral τις εμφανίσεις του. Ο Bad Bunny φοράει φούστες, σκουλαρίκια, φορέματα ακόμα και τσάντες στις καμπάνιες που πραγματοποιεί. «Όταν άρχισα να κάνω μουσική, το στυλ μου έγινε μέρος της διαδικασίας απελευθέρωσης του μυαλού και του πνεύματός μου. Το είχα από μικρός. Απλώς πρέπει να το ελευθερώσεις», είπε σχετικά στο περιοδικό Allure.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Οι συνεργασίες του Bad Bunny

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε για τη νέα καμπάνια του Jacquemus είναι εξίσου διασκεδαστικές. Σε μια τον βλέπουμε να πέφτει σε μια πισίνα ντυμένος με πράσινη στολή, σε άλλη να κάνει rollers και σε μια να αράζει γυμνός – φορώντας ένα ροζ σωσίβιο – πάνω σε ένα τζετ σκι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bad Bunny συνεργάζεται με την εταιρεία. Τον Μάιο του 2021, φόρεσε ρούχα από τον γαλλικό οίκο, με την εμφάνιση να ανεβαίνει στα social media. Ομοίως, ο καλλιτέχνης μετρά συνεργασίες με άλλες εταιρείες μόδας όπως η Crocs, η Adidas και πολλές άλλες. Έχει πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας όπως το Allure και η Vogue, φορώντας μεταξύ άλλων Prada, Balenciaga, Dior, Louis Vuitton.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)