Η μόδα στα ‘90s μας έχει χαρίσει πολλά και διαφορετικά street styles, που βλέπουμε χρόνο με το χρόνο να κάνουν δυνατό comeback. Εκείνη την εποχή, τα γυναικεία cargo pants έκαναν τον δικό τους πάταγο. Τα εν λόγω παντελόνια δεν αποτύπωναν και την πιο γυναικεία εκδοχή, αλλά η άνεση που πρόσφεραν ήταν ανεκτίμητη.

Πλέον, η Rihanna, η Emily Ratajkowski, η Zendaya και πολλές ακόμη, δίνουν σε αυτό το item την ευκαιρία να αναστηθεί και να συνδυαστεί με ποικίλους τρόπους. Και κάπως έτσι η μόδα, δίνει τον χώρο της σε κομμάτια που φέρνουν αέρα νοσταλγίας.

Βiker jacket: Το ιδανικό πανοφώρι για το layering των ανοιξιάτικων εμφανίσεων

Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Riri, η βασίλισσα του street style, επέλεξε ένα cargo pant και το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο. Φόρεσε λοιπόν το παντελόνι εμπνευσμένο από τον στρατό, με ένα έντονο πορτοκαλί φούτερ Celine, μαζί με ψηλά παπούτσια Gucci & Balenciaga.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Μέχρι και πρόσφατα, τα cargo pants είχαν συνδεθεί στο μυαλό μας με το outfit που το επιλέγουν πολύ οι τουρίστες. Το 2022 το φέρνει στο προσκήνιο όμως και το κάνει ένα μοντέρνο και απαραίτητο item της γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί τόσο για γυμναστική όσο και για μία χαλαρή βόλτα.

Κι αυτό γιατί έχουν περισσότερες όψεις πια, με διάφορες εκδοχές, σε δερμάτινα αλλά και τζιν υφάσματα, με ένα πράγμα να παραμένει ίδιο: ο ρόλος τους στις εμφανίσεις μας. Υπάρχει αυτή η casual διάθεση και τα cool vibes που είχαν και στο παρελθόν, με τη διαφορά ότι πλέον, εκσυγχρονίζονται μέσα από το styling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thayne Oliveira (@thayooliv)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Missdems (@missdemsxo)