Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022: σχεδιασμένη για τη γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη, η συλλογή γυαλιών αποτυπώνει την ουσία της μάρκας CAROLINA HERRERA, με εκφραστή την θηλυκή και χαρούμενη αισθητική της.

Οι πιο κομψές φόρμες στολίζονται με πέρλες, ενώ τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν διακοσμηθεί με τις χαρακτηριστικές ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα ή με έντονα μοτίβα σε όλη την έκταση των βραχιόνων και τα ευκολοφόρετα μοντέλα διαθέτουν διακριτικές ρίγες από σμάλτο σε χρωματικές αντιθέσεις στα πλαϊνά.

Κομψά, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, διακοσμημένα με πέρλες σε όλο το μπροστινό μέρος, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο. Χρωματική παλέτα: χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι φακούς, χάλκινο χρυσό με ροζ καθρεπτέ φακούς.

CAROLINA HERRERA

Λαμπερά, υπερμεγέθη injected γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα σε κομψές ντεγκραντέ αποχρώσεις, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.
Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε/γαλάζιο με γκριζογαλάζιους φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς.

CAROLINA HERRERA

Μοντέρνα, υπερμεγέθη injected γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.
Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ, πράσινο/πετρόλ, ταρταρούγα, μαύρο.

CAROLINA HERRERA

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στη σειρά Maestro

Σοφία Χατζηπαντέλη, Εφιάλτης στο GNTM – Την άκουσαν οι λύκοι και κρύφτηκαν στα βουνά

Gwyneth Paltrow: Η αφιλτράριστη φωτογραφία με αφορμή τα 50α της γενέθλια- «Αποδέχομαι τη χαλάρωση και τις ρυτίδες»