Τα closed toe sandals, είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού, που δίνει έναν αέρα ανανέωσης, πέρα από τα κλασσικά σχέδια που βλέπουμε κάθε σεζόν.

Ο σχεδιασμός τους, με τα λουράκια στο μπροστινό μέρος, παραπέμπει στα fisherman sandals, όμως έχει σαφώς πιο κομψή και θηλυκή αισθητική. Το ρομαντικό, ρετρό στοιχείο πρωταγωνιστεί και θυμίζει ένα stylish συνονθύλευμα μεταξύ πέδιλου και μπαλαρίνας.

Οι άκρες τους, έχουν στρογγυλεμένο, συνήθως οβάλ τελείωμα, που τα καθιστούν την τέλεια επιλογή για μακριά και cocktail φορέματα, αν δεν θέλετε να φορέσετε ψηλά πέδιλα ή γόβες.

Το φετινό καλοκαίρι, τα closed tow sandals, αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ, χαρίζοντας στα looks μας μποέμ κομψότητα και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Θα τα βρείτε τόσο σε φλατ, όσο και σε ξηλοτάκουνα, αν και ο elegant σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να τα συνδυάσετε με όλα τα ρούχα σας ακόμα και αν δεν έχουν τακούνι. Είναι από μόνα τους τόσο ιδιαίτερα, που το επιπλέον ύψος, είναι περιττό.

Μας αρέσουν πολύ με floral και καρό φορέματα για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, αλλά και με denim για πιο casual εμφανίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως χρυσό και ασημί χωρίς να δείχνει υπερβολικό ή παράταιρο μιας και η αισθητική τους, σας επιτρέπει να κινηθείτε και σε αυτές τις πιο glam αποχρώσεις.

Επιπλέον, είναι ιδανικά για το γραφείο, με midi πλισέ φούστες που έχουν κίνηση και ακολουθούν μια πιο girly στιλιστική προσέγγιση.

Τέλος, το καλοκαίρι, μπορείτε να τα φορέσετε με τα σορτσάκια σας, κυρίως με λινά ή βαμβακερά και λιγότερο με denim, αφού όπως προαναφέραμε έχουν μια επιπλέον εσάνς κομψότητας και τους ταιριάζουν πιο φίνες και ανάλαφρες υφές.

Tsakiris Mallas

Haralas

E-Papoutsia.gr