Οι Γαλλίδες, φημίζονται για την ανεπιτήδευτη κομψότητα τους, την οποία φροντίζουν να εμπλουτίζουν με ρομαντισμό και θηλυκότητα.

Όσο κι αν τις έχουμε ταυτίσει με oversized ΄παλτό και γήινες αποχρώσεις, η άνοιξη εμπνέει τις Γαλλίδες να πειραματιστούν και να γεμίσουν τη ντουλάπα τους με έντονα χρώματα και floral patterns. Βέβαια, ακόμα και όταν επιλέγουν χρώματα προτιμούν παστέλ αποχρώσεις όπως dusty pink, φιστικί και lemon yellow.

Επίσης, αγαπούν πολύ τo polka dot, κοινώς το πουά, το καρό και φυσικά τις μαρινιέρες τις οποίες τις έχουμε ταυτίσει απόλυτα με τη γαλλική ριβιέρα. Ψηλόμεσα τζιν, midi φούστες, μαντήλια στα μαλλιά και αέρινα φορέματα συμπληρώνουν τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς επιλογές τους.

Η Juny Breeze, είναι ένα φρέσκο κορίτσι με vintage αισθητική και μας δίνει ιδέες για τα outfits της άνοιξης. Παρακάτω θα δείτε όσα ξεχωρίσαμε.

1. Midi φόρεμα, με συνδυασμό υφασμάτων και patterns που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα. Συνδυάζεται εύκολα με φλατ σανδάλια, sneakers, πέδιλα ακόμη και γόβες. Τις πρώτες μέρες της άνοιξης, φορέστε τα φορέματα σας με λεπτά crop ζακετάκια και μαντήλια στα μαλλιά.

outfit

2. Καρό φούστα, συνδυασμένη με crop top ή λευκό πουκάμισο. Ταιριάζει καταπληκτικά με ψηλές εσπαντρίγιες τις οποίες μπορείς να φορέσεις και με τα τζιν σου. Είναι πολύ κομψές και άνετες και μπορείτε να τις υποστηρίξετε σε όποια ηλικία κι αν είστε.

outfit

3. Τζιν παντελόνι, μαρινιέρα και κόκκινες γόβες είναι ο απόλυτος συνδυασμός εύκολος, casual και θηλυκός. Αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένες με τις κόκκινες γόβες, δοκιμάστε κόκκινα πέδιλα και θα δείτε ότι το σύνολο σας θα αποκτήσει ένταση και δυναμισμό.

outfit

4. Το leopard είναι ένα πολύ ωραίο ντεσέν αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Αν για παράδειγμα, επιλέξετε leopard φούστα, συμπληρώστε το outfit σας με μαύρο τοπ και πέδιλα ώστε να υπάρχει ισορροπία.

outfit

5. Τα γιλέκα είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση και είναι ιδανικά για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Προτιμάμε τα λινά σε γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ και χακί. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με χρυσά και ασημί κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη. Ολοκληρώστε το look με ασορτί παντελόνι σε ίδια υφή και απόχρωση.

outfit

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε με girly outfits με εσάνς καλοκαιριού. Μην φοβηθείτε το floral και το καρό είναι και τα δύο μεγάλη τάση και παράλληλα διαχρονικά καλές επιλογές.