Η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, παρουσίασε μία δυναμική, θηλυκή συλλογή για την άνοιξη του 2023 επαναφέροντας τους έντονους ώμους.

Το show, ήταν μία ωδή στη συνεισφορά εμβληματικών μαύρων μοντέλων και ηθοποιών με επίκεντρο την ηθοποιό και τραγουδίστρια Josephine Baker, που αγωνίστηκε για τα πολιτικά δικαιώματα και συμμετείχε στην Γαλλική Αντίσταση. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι η Maria Grazia Chiuri, δεν εστίασε στις δημοφιλείς εικόνες της Baker, αλλά έψαξε σε φωτογραφίες που την απεικόνιζαν σε καθημερινές της στιγμές καθώς και κατά την διάρκεια του πολέμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Ο Dior, φαίνεται να αφουγκράζεται την ανάγκη των καταναλωτών για casual, φορέσιμα ρούχα χωρίς εκκεντρικότητες και αυτό φάνηκε από την τελευταία του συλλογή που είναι «γήινη» και πλήρως λειτουργική στο σύνολο της.

Επίσης, είδαμε ότι αφήνει για λίγο την έντονα τονισμένη μέση που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του και επιστρέφει στους έντονους ώμους, κλείνοντας το μάτι στην 20s αισθητική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Βαρύ βελούδο, χάντρες, midi κοστούμια, κεντημένα πέδιλα, χρυσές και ασημί λεπτομέρειες που φώτιζαν τα κλασσικά σχέδια του οίκου δίνοντας τους μία rock, πιο νεανική διάσταση.

Ο κορσές, έδωσε τη θέση του σε ίσιες γραμμές, από πολυτελή υφάσματα κεντημένα και διακοσμημένα με χάντρες και κρόσσια που έδιναν κίνηση. Δυναμικές σιλουέτες από τσακισμένα σατέν που κουβαλούν την αίγλη του οίκου και τη σύγχρονη ματιά της Chiuri.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Kylie Jenner: Εμφανίστηκε με ένα κεφάλι λιονταριού καρφωμένο στο φόρεμα της

Certilogo: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της μόδας

Αυτά είναι τα καλύτερα spa της Αθήνας που θα σου προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση