Η DSQUARED2 μόλις κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή γυαλιών SS 2023, η οποία αποτελείται από μία κομψή χρωματική παλέτα που κινείται στους τόνους του κλασικού μαύρου και της ταρταρούγας, αλλά και σε ελαφρώς ντεγκραντέ διαφανείς και ποπ αποχρώσεις.

Ο φρέσκος και ανατρεπτικός σχεδιασμός των καινούργιων γυαλιών ηλίου αποτυπώνει το σύγχρονο DNA της DSQUARED2: έντονα και τολμηρά μοντέλα που αποτελούν μια δυνατή δήλωση μόδας, αναδεικνύονται μέσα από πλούσιες και εμβληματικέςλεπτομέρειες όπως το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2, το χαρακτηριστικό λογότυπο «D2», το ξεχωριστό λογότυπο «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano» και φυσικά το χαρακτηριστικό φύλλο σφενδάμου, που κοσμεί τα ακροβραχιόνια και τα επιρρίνια.

Παρακάτω θα δείτε τα τέσσερα σχέδια που ξεχωρίσαμε.

1. Unisex (D20088 /S)

DSQUARED2

Αυτά τα μοδάτα, unisex γυαλιά ηλίου από ασετάτ διαθέτουν επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και ανατρεπτική εμφάνιση. Το εμβληματικό λογότυπο «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν το μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο με χρυσό λογότυπο και γκρι φακούς, μαύρο με ασημί λογότυπο και ασημί φακούς, λευκό με μαύρο λογότυπο και γκρι φακούς, ταρταρούγα με λογότυπο σε μαύρους βραχίονες και πράσινους φακούς.

2. Στρογγυλεμένα (D20084 /S)

DSQUARED2

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν πλούσιες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά τους: με στρογγυλεμένο σχήμα από μέταλλο και ασετάτ και την χαρακτηριστική διπλή γέφυρα με το λεπτό μεταλλικό ένθετο στο πάνω μέρος, ξεχωρίζουν για το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2 στους βραχίονες, αλλά και για το λογότυπο DSQUARED2 στον δεξιό φακό και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου στα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/κοκάλινο γκρι με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς.

3. Cat Εye (D2 0092/S)

DSQUARED2

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου από ασετάτ εκπέμπουν την αίσθηση της λάμψης με το στενό σχήμα cat-eye που διαθέτουν. Το μεταλλικό λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν το μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει υπέροχα ντεγκραντέ εφέ σε καφέ/λιλά με δαμασκηνί ντεγκραντέ φακούς και μοβ/πορτοκαλί με γκρι φακούς, καθώς και κλασικές αποχρώσεις: μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, καφέ/ταρταρούγα με γκρι φακούς.

4. Πεταλούδα (D20096 /S)

DSQUARED2

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα, διαθέτουν μια εξαιρετικά ελαφριά μετώπη από ασετάτ με επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας, για λαμπερή γοητεία. Το λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες και το στοιχείο φύλλου σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/λευκό με γκρι φακούς, γκρι με σκούρους γκρι φακούς.