Η περίοδος των εκπτώσεων είναι πάντα η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσουμε καλά, διαχρονικά ρούχα και παπούτσια σε καλύτερες τιμές.  Ξεκίνα με εκείνα που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις περισσότερο.

Η minimal αισθητική παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και τα γήινα χρώματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Αν λοιπόν διαθέτεις συγκεκριμένο budget ξεκίνα από κομμάτια που θα έχεις για χρόνια στην ντουλάπα σου και δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Σε αυτά, μπορείς να προσθέσεις και μερικά που είναι πολύ μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή όπως ένα ζευγάρι chunky heels και ένα παλτό σε magenta  που αποτελεί και το χρώμα της χρονιάς!

Oversized  παλτό σε ίσια γραμμή
Το οversized παλτό εκτός από all-time classic είναι και πάρα πολύ βολικό. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλα. Σκέψου ότι από μέσα μπορεί να φορέσεις το κοστούμι σου ή ένα χοντρό πουλόβερ διατηρώντας την άνεση και την κομψότητα σου. Παρότι η φετινή σεζόν θα έχει έντονα χρώματα ξεκίνα από basic χρώματα όπως το μαύρο, το καμηλό αλλά και το λευκό που είναι τόσο υπέροχο χρώμα για τον χειμώνα. Αν δεν είσαι πολύ ψηλή, καλύτερα να επιλέξεις ένα που είναι πάνω από το γόνατο γιατί το πολύ μακρύ μπορεί να σε «καταπιεί».

Καρό blazer

Ενώ το καρό κουστούμι είναι κάπως ξεπερασμένο το καρό blazer μας αρέσει πολύ γιατί μπορεί να κάνει ακόμα και ένα πολύ απλό ντύσιμο να δείχνει κομψό και σοφιστικέ. Συνδύασε το με τζιν και T-shirt ή με μαύρο παντελόνι. Γενικά, προτιμάμε τις χαλαρές γραμμές οπότε καλύτερα να επιλέξεις ένα σε πιο αντρική γραμμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naar_moda (@naar_moda)

Tote bag σε μεσαίο μέγεθος

Μία tote bag σε μεσαίο μέγεθος είναι πάντα απαραίτητη και θα δεις ότι θα την αξιοποιήσεις περισσότερο από όσο νομίζεις. Σίγουρα οι πολύ μεγάλες τσάντες, που τα χωράνε όλα είναι πρακτικές, όμως συνήθως είναι αρκετά βαριές και δεσμευτικές γιατί προορίζονται κυρίως για πρωινές casual εμφανίσεις πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα φορεθούν το βράδυ. Αντίθετα, μία μεσαίου μεγέθους tote bag έχει επίσης μεγάλη χωρητικότητα αλλά είναι πιο κομψή και σου επιτρέπει να την κρατήσεις όλη μέρα.

Κοντό μποτάκι με μεσαίου ύψους τακούνι

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι κουραστικά και αυτό εξαρτάται κυρίως από το πόσο λεπτό είναι το τακούνι τους. Ωστόσο, τα κοντά μποτάκια που φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και έχουν χοντρό τακούνι, μεσαίου ύψους, είναι από τα basic κομμάτια και θα δεις ότι θα φορέσεις πολύ. Ταιριάζουν με φούστες, φορέματα, στενά παντελόνια και σχεδόν όλους τους τύπους τζιν και μπορείς να τα φορέσεις χειμώνα αλλά και άνοιξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Edelman (@sam_edelman)

 

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Kendall Jenner: Στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo αποδεικνύει ότι αξίζει να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο

Τα biker jackets με γούνα είναι ο πιο stylish τρόπος να μείνεις ζεστή τον φετινό χειμώνα

Margot Robbie: 10 μέρες, 3 διαφορετικές εμφανίσεις, 1 συμπέρασμα – Είναι η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ