Το κάνει να μοιάζει τόσο εύκολο. Το κάνει, δεν είναι. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη (από κάποιο άστρο μακριά, πολύ μακριά το δίχως άλλο…) για να κατακτήσει τον (ποδοσφαιρικό) κόσμο.

Ο «μπόμπερ» της Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει non stop, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Το κοντέρ έχει ήδη γράψει 35 γκολ στη φετινή Premier League. Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν και έχει ήδη ξεπεράσει το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μια σεζόν, αφήνοντας πίσω του, τους Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ (από 34 έκαστος).

Ο απίθανος αυτός 22χρονος Νορβηγός δεν σε αναγκάζει να κοιτάξεις προς το μέρος του μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Είναι κι ένα fashion icon με τα όλα του. Το πάει σε άλλο επίπεδο το θέμα. Σε κιτς επίπεδο για την ακρίβεια. Σκοράρει κι εκτός γηπέδων; Πραγματικά θέλαμε να αποφύγουμε αρχικά αυτή την παρομοίωση, αλλά την κρατήσαμε. Επειδή τελικά μας φάνηκε ανάλαφρη, με χρώμα και στιλ – όπως το παλικάρι (μας)!

Πιτζ-άμα του αρέσει

Οι πιτζάμες είναι για να κοιμόμαστε; Ναι, προφανώς. Εκτός αν είσαι κινούμενο… όνειρο. Όπως ο Έρλινγκ. Στη Μύκονο, πριν από δύο καλοκαίρια, παρεϊτσα με τον Ριγιάντ Μαχρέζ έσκασε μύτη φορώντας αυτό. Ίσως να είχε σηκωθεί Erling in the Morning.

Χάαλαντ

Και γιατί όχι; Οι ειδικοί της μόδας ανά τον κόσμο εγκρίνουν, το τρεντάρουν. Ειδικά αν όπως εν προκειμένω το σετάκι κάνει περί τα 2.000 ευρώ. Μην αρχίσετε δηλαδή να βγαίνετε στο δρόμο με την μπαλωμένη φόρμα σας και το ξεχειλωμένο σας T-Shirt, μπορεί να μην περάσει ως «καινοτόμο»…

Από παιδάκια με κοντά παντελονάκια

Μάλλον υπάρχει κάποιου είδους «νόμος» που υποχρεώνει τους ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου να φορέσουν Burberry κάποια στιγμή. Ο Χάαλαντ δεν θα φορούσε; Σοβαροί να ‘μαστε.

Το κάτωθι συνολάκι το αγοράζει κανείς αντί 1.800 περίπου ευρώ, μια ευγενική υπενθύμιση πως δεν παίζουμε μπάλα στην ίδια κατηγορία με τον ήρωα μας. Να ξέρετε επίσης ότι τα κοντά κοστούμια είναι, λέει, στη μόδα αν ετοιμάζεστε για ψώνια…

Χάαλαντ

Wild thing

Έχει μια άγρια πλευρά ο Νορβηγός, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν όσοι είχαν την ατυχία να προσπαθήσουν να τα βάλουν μαζί του στο γήπεδο.

Βλέποντάς τον να κάθεται χαλαρός στον καναπέ με ένα λεοπάρ συνολάκι της Dolce & Gabbana, με ένα Rolex στο χέρι που κάνει πάνω από 110.000 ευρώ, με επιμελώς ατημέλητο ανοιχτό πάνω κουμπί και με φρέσκο πεντικιούρ, τον φανταστήκαμε σαν ένα σαρκοβόρο τέρας που παίζει με το θύμα του πριν το κατασπαράξει. Ένας χομπίστας.

Χάαλαντ

Ροζ φλαμίνγκο μόνο αυτός

Φλαμίνγκο; Φλαμίνγκο, ναι. Και γιατί όχι δηλαδή; Σε συνεργασία με τον ράπερ DJ Καλέντ, ο Χάαλαντ φόρεσε το παρακάτω ρούχο το 2021. Ένα ιδιαίτερο λουκ παραλίας. Ξανά από την Dolce & Gabbana. Και προσιτό: 400 ευράκια. Μόνο. Ευκαιρία.

Χάαλαντ

Μια βραδιά στο εστιατόριο

Δεν βγαίνει συχνά, αλλά όταν το κάνει, φροντίζει κάθε λεπτομέρεια. Ένα γαλάζιο α λα Μάντσεστερ Σίτι και με ολίγη από… Χιου Χέφνερ, «νυχτικό», με την υπογραφή της (ναι, έρχεται) Dolce & Gabbana. Δεν φαίνεται στη φωτό, αλλά από κάτω είχε βάλει ένα φαρδύ κρεμ παντελόνι. Και δεν ξέρουμε στα σίγουρα, αλλά φανταζόμαστε δεν θα παρήγγειλε κάτι τηγανητό ή τίγκα στα λιπαρά…

Χάαλαντ

Τώρα προστάζει η μόδα

Tiffany και Nike ένωσαν, πέρυσι, τις δυνάμεις τους για μια κολεξιόν με στιλ αθλητικό και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε. Τα παπούτσια μόνο κάνουν 1.750 ευρώ. Δεν τολμάμε να σκεφτούμε πόσο κάνει συνολικά το σετ.  

Χάαλαντ

Άστα τα μαλλάκια σου

Αυτό το μαλλί είναι για διαφήμιση σαμπουάν. Αυτό το μαλλί είναι για διαφήμιση conditioner. Αυτό το μαλλί είναι για να φαίνεται. Σε διάφορες κομμώσεις, με κάθε τρόπο. Είναι ένας άλλος Σαμψών ο Έρλινγκ, είναι αυτή η πηγή της δύναμης του; Πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ποτέ να τα κόψει κοντά. Κάτι πρέπει να μας λέει αυτό.

Χάαλαντ