Δεν θα κρυφτώ πίσω απ’το δάχτυλο μου, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δηλώνουν περήφανα φανατικοί θαυμαστές της σειράς Friends. Όσες φορές και να παρακολουθήσω τα επεισόδια, ακόμα κι αν τα περισσότερα τα ξέρω απέξω κι ανακατωτά, το ενδιαφέρον μου παραμένει αμείωτο. Επομένως, καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε έχει σχέση με τους πρωταγωνιστές ή τη σειρά, με ιντριγκάρει αμέσως. Μετά το πολυαναμενόμενο reunion, που προκάλεσε συγκίνηση και δάκρυα, ήρθε κάτι καινούριο από την παρέα των έξι.

Μόλις χθες, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courteney Cox , Lisa Kudrow και Matthew Perry αποκάλυψαν την κυκλοφορία μιας συλλογής ρούχων, αφιερωμένη στο εν λόγω reunion, που ήρθε 17 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Ήταν – μέχρι στιγμής – από τα πιο ευχάριστα που συνέβησαν την χρονιά που διανύουμε.

Η limited-edition συλλογή έχει t-shirts και hoodies με αστεία και σκηνές από όλα τα επεισόδια της σειράς και κούπες για να πίνουμε τον καφέ, ενώ παρακολουθούμε τα επεισόδια. Οι πρωταγωνιστές ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους από τα προφίλ τους στο Instagram, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την Jennifer Aniston. Η τηλεοπτική Rachel φόρεσε ένα καπέλο με τη φράση «We were So not on a break», δίνοντας για ακόμη μια φορά την απάντηση της στον Ross και το πολυσυζητημένο διάλειμμά τους στη σειρά.

Αντίστοιχα ο Matt LeBlanc, πόζαρε με την κούπα και το στιγμιότυπο που ο Joey φοράει όλα τα ρούχα του Chandler, η Courteney Cox φόρεσε ένα λευκό t-shirt με την κλασική σκηνή από το σιντριβάνι και ο David Swimmer με την επική ατάκα «You are my lobster». Δυστυχώς η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για ένα μήνα. Τα καλά νέα όμως είναι ότι το καστ θα βγάλει ακόμη δύο συλλογές στο μέλλον αφιερωμένες στις σεζόν 4 έως 6 και 7 έως 10.