Η πλειοψηφία των γυναικών, λατρεύει τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την μόδα εξάλλου, ο όρος shopping therapy είναι σίγουρα γυναικεία υπόθεση. Ακόμα κι αν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη, σε βαθμό που ξεχνάς τι ρούχα βρίσκονται μέσα σε αυτή, θα υπάρχει πάντα λίγος χώρος ακόμα για έναν νέο έρωτα a.k.a. ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή ένα καλοκαιρινό μίνι φόρεμα. Επειδή λοιπόν τα όμορφα πράγματα δεν είναι απαραίτητα και ακριβά, εντοπίσαμε στις προσφορές του ZARA μερικά κομμάτια που σίγουρα θες και εσύ!

ΠΕΔΙΛΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΕΤΑ

Τα πέδιλα με χοντρό, ψηλό τακούνι και φιάπα είναι οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Τα είδαμε από διάσημους οίκους μόδας όπως YSL και Versace που τα λάνσαραν από τον χειμώνα στις επιδείξεις τους. Τα συγκεκριμένα δίνουν ύψος αλλά και σταθερότητα ενώ παράλληλα το μαύρο χρώμα τους ταιριάζει με όλα. Ακόμα και αν δεν είσαι πολύ εξοικειωμένη με αυτό τον τύπο παπουτσιών η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή που αξίζει να τα δοκιμάσεις. Ιδανικά, φόρεσε τα με μίντι, λινά φορέματα και φούστες.

Τα βρίσκεις εδώ

zara

ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ

Ρομαντική αλλά και θηλυκή ταυτόχρονα αυτή η μίνι φούστα με βολάν και διάτρητα κεντήματα είναι από τα ρούχα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι.  Μετά την παραλία, φόρεσε την πάνω από ένα ολόσωμο μαγιό και πήγαινε για φαγητό ή απογευματινό ποτό. Συνδύασε την με σανδάλια ή ψηλές, υφασμάτινες εσπαντρίγιες.

Την βρίσκεις εδώ 

zara

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΜΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ HALTER

Την φοράς στο γραφείο αλλά και το βράδυ που θα πας για ποτό αφού, η σατινέ υφή της την καθιστά κατάλληλη και για πιο formal εμφανίσεις. Μας άρεσαν πολύ τα πλαϊνά ανοίγματα στα πόδια.

Την βρίσκεις εδώ 

zara

ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ

Παραπέμπει σε GUCCI αλλά σε πολύ πιο οικονομική τιμή. Είναι σε αποχρώσεις που θα φορέσεις εύκολα το καλοκαίρι ενώ έχει και το κατάλληλο μέγεθος ούτε πολύ μικρή, ούτε πολύ μεγάλη.

Την βρίσκεις εδώ 

zara

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ ΠΟΠΛΙΝΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

Ένα πολύ ωραίο βαμβακερό πουκάμισο, σε έντονο μπλε χρώμα που θα αναδείξει το μαύρισμα και την καλοκαιρινή σου διάθεση. Συνδυασέ το με λευκό σορτσάκι και λεπτά, χρυσά κοσμήματα.

Το βρίσκεις εδώ 

zara

ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ

Το συγκεκριμένο διαθέτει εύκαμπτο πάτο αφρού και ελαφρώς τετραγωνισμένο τακούνι που το κάνει πιο σταθερό. Η τετράγωνη μύτη είναι τάση όπως και τα λουράκια με γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Τα βρίσκεις εδώ

 

zara

ΣΟΡΤΣ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ

Αν θες να φύγεις λίγο από το συνηθισμένο λινό σορτσάκι δοκίμασε αυτό που έχει κέντημα και ασυνήθιστο χρώμα. Φόρεσε το με λευκό λινό πουκάμισο.

Το βρίσκεις εδώ 

zara

ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΖΩΝΗ

Μίντι φόρεμα σε στυλ τουνίκ, με στρόγγυλη λαιμόκοψη, V ντεκολτέ και κορδόνια με φουντάκια. Το χακί του χρώμα ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Το βρίσκεις εδώ

zara

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Οι 15 ωραιότερες και πιο οικονομικές τσάντες για την παραλία

Shein: «Χαμός» στο TikTok με «σχέδια αντιγραφές» από τη Zara – Το fast fashion στα χειρότερά του

Βρήκαμε τα 5 ωραιότερα φορέματα ZARA για το καλοκαίρι