Η Ζόε Σαλντάνα, παρεβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 3», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου στην Disneyland του Παρισιού.

Το φόρεμα της Σαλντάνα, έμοιαζε εμπνευσμένο από αρλεκίνο με τους χαρακτηριστικούς ρόμβους, να συνθέτουν ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής με σύγχρονα στοιχεία και θηλυκή γραμμή. Τα διαμαντένια μοτίβα, καθώς και οι παγιέτες, κυριάρχησαν σε όλη τη συλλογή  του Armani Privé για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Το φόρεμα κινείται κυρίως σε αποχρώσεις του μαύρου με κάποιες λευκές πινελιές. Ωστόσο, εκείνο που κέντρισε την προσοχή μας, ήταν το πράσινο «Kelly», το οποίο φαίνεται να είναι μια ωδή στην Γκαμόρα, τον χαρακτήρα που υποδύεται η Ζόε στην ταινία.

Θέλοντας να στηρίξει στο έπακρο το ιδιαίτερο φόρεμα της, η Ζόε Σαλντάνα κράτησε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους ενώ για τα μαλλιά επέλεξε ένα κλασικό σινιόν. Ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι μαύρες κομψές γόβες.

Παρότι ο οίκος δεν διευκρίνισε ποια ήταν η ακριβής πηγή έμπνευσης του, η συλλογή έχει στοιχεία που παραπέμπουν στην Κομέντια ντελ άρτε, ένα ιταλικό θεατρικό κίνημα του 1500, που εισήγαγε την λαϊκή ιταλική αυτοσχεδιαστική κωμωδία. Βέβαια, αντίστοιχα patterns ήταν στη μόδα και τη δεκαετία του ’60.

Αυτό το φόρεμα μπορεί να είναι ο προπομπός μιας νέας τάσης με πυρήνα σχέδια και μοτίβα που παραπέμπουν σε κλόουν. Εξάλλου, τα ζωηρά χρώματα έχουν κατακλύσει ήδη την γκαρνταρόμπα μας γιατί λοιπόν να μην πάμε ένα βήμα παραπέρα, τολμώντας κάτι νέο.

Η ταινία, θα φτάσει στη μεγάλη οθόνη ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 5 Μαΐου 2023.