Το animal print παρότι μετρά πολλές δεκαετίες στη μόδα, έχει περάσει από την απόλυτη αποθέωση στα όρια του κιτς. Οι περισσότερες γυναίκες το αγαπούν, κάποιες αγαπούν να το μισούν, αλλά όλες κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν υπάρξει ερωτευμένες μαζί του.

To animal print, κρύβει έναν δυναμισμό και μια άγρια, ατίθαση θηλυκότητα η οποία μπορεί να εκφραστεί διαφορετικά από κάθε γυναίκα ανάλογα με το στιλ της και τον τρόπο που θέλει να ντύνεται.

Υπάρχουν εκείνες που προτιμούν τις πιο ήσυχες ενδυματολογικές επιλογές και άλλες που αγαπούν την πληθωρικότητα τόσο στα prints όσο και στα χρώματα και τις υφές. Τα animal prints, έχουν πολλές εκδοχές αν και οι πιο δημοφιλείς είναι το snakeskin, το tiger και οι zebra ρίγες, όλα τους ιδιαίτερα, ισορροπούν μεταξύ κομψότητας και εκκεντρικότητας.

Για να φορέσετε το συγκεκριμένο print αρκεί να έχετε αυτοπεποίθηση και διάθεση να πειραματιστείτε και να τολμήσετε. Η μόδα είναι μορφή τέχνης και έκφρασης, συνεπώς μην βάζετε όρια στο τι θα φορέσετε και τι όχι. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία στις στιλιστικές σας επιλογές χωρίς αυτό να αποτελεί τροχοπέδη στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για να φορέσετε το animal print

Φόρεμα

Αν αγαπάτε τα midi φορέματα, με απαλή υφή και ωραία κίνηση, τότε είναι καιρός να αποκτήσετε ένα με animal print. Προτιμάμε λιτές γραμμές ώστε να μην δείχνει υπερβολικό συνδυαστικά με το pattern. Συνδυάστε το με μαύρο δερμάτινο jacket και μαύρα πέδιλα.

Παντελόνι

Τα animal print παντελόνια έχουν σαφώς πιο νεανικό και ενίοτε εκκεντρικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο εύκολο να τα προσεγγίσετε αν δεν είστε εξοικειωμένες με αυτά. Αν σας αρέσουν, διαλέξτε ένα σε snakeskin ή leopard και φορέστε το με γήινα χρώματα ή μαύρο.

Machy- machy

Μπλέξτε μεταξύ τους διαφορετικά prints και δημιουργήστε μια παιχνιδιάρικη στιλιστική πρόταση. Ξεκινήστε από το leopard σε διαφορετικά μεγέθη. 

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι πάντα μια εύκολη και σχετικά ανώδυνη λύση για να δοκιμάσουμε ένα χρώμα ή ένα print που μπορεί να μας φοβίζει. Επιλέξτε μια τσάντα σε animal print και διατηρήστε πιο ήσυχο το υπόλοιπο look σας.