Η Valérie Messika πάντα αγαπούσε τον δυναμισμό μέσα από κάθε τι που εκφράζει την μόδα. Τα κοσμήματά της το μαρτυρούν αυτό κάθε εποχή. Εμπνέοντας νέο στυλ χάρη στο ευκολοφόρετο διαμάντι, το οποίο είναι όλο και πιο μοντέρνο και καινοτόμο. Πιστή στο ένστικτό της να βρει μια προσωπικότητα και μια φιγούρα που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τη γυναίκα Messika, η σχεδιάστρια είχε βάλει στο στόχαστρο την Kendall Jenner ως τη νέα της μούσα, η οποία εμποτίζει τη νέα καμπάνια και τις νέες συλλογές με μια απαράμιλλη ενέργεια, λάμψη και ομορφιά.

Η καριέρα της Kendall Jenner στο μόντελινγκ ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών, όταν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Teen Vogue το 2010. Μετά από αυτό, έγινε σχεδόν αμέσως σταρ ως ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στις πιο σύγχρονες πασαρέλες. Ονομάστηκε ως το «fashion icon της δεκαετίας» το 2017, η Kendall παραμένει περιζήτητη από όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας. Στο στοιχείο της με τα κοσμήματα Messika, που φοράει τόσο στις πασαρέλες όσο και στην ιδιωτική της ζωή, το μοντέλο ενσαρκώνει τη γυναίκα της Messika μέσα από τις αβίαστες ευαισθησίες της, την ανόθευτη ελευθερία της και τον μοντερνισμό της.

Οι φωτογραφίες συγχωνεύουν την κομψή φιγούρα της Kendal Jenner με το φυσικό άπειρο εφέ του τοπίου. Αποτυπώνοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας που ενώνεται με τον ουρανό, κάθε εικόνα είναι ένα μανιφέστο ελευθερίας. Αυτό μιας νεαρής γυναίκας με ένα ιριδίζον μπλε λαμέ μαγιό ή σακάκι που κάνει ένα διάλειμμα στα καθαρά νερά ή τρέχει πάνω σε λευκή άμμο. Όποια και αν είναι η επιλογή της, η στάση της αντανακλά τη λάμψη της.

Gofas

Μεταξύ αθλητισμού και επιδόσεων, τα ντυσίματά της έχουν την ενέργεια μιας γυναίκας στη ζωή της, στην εποχή της και στη στιγμή, της οποίας το σώμα και το μυαλό βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Έχοντας τον έλεγχο της μοίρας της, αντιπροσωπεύει τη σημερινή σύγχρονη γυναίκα.

Μέσω αυτής της καμπάνιας, το Maison επιβεβαιώνει τον δεσμό του με τις γυναίκες. Εξασφαλίζοντας ρευστότητα στην ικανότητα να ζεις την κάθε στιγμή όπως αποφασίστηκε, τα κοσμήματα Messika φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα. Μέσα από κάθε κομμάτι, μοιράζεται μια μοναδική φιλοδοξία: να ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη στο να νιώθεις πάντα ελεύθερος.

«Ήθελα να εικονογραφήσω μια λεπτή συμμαχία μεταξύ χάρης και δύναμης και να αποτυπώσω μια εικόνα μιας γυναίκας άλφα με μια μυστηριώδη και υπνωτική αύρα. και η Kendall το ενσάρκωσε τέλεια αυτό για μένα», συνοψίζει η Παριζιάνα σχεδιάστρια.

«Χάρηκα πολύ που με επέλεξε η Messika για τη νέα της καμπάνια γιατί μου αρέσει πολύ το πνεύμα αυτής της μάρκας που συνδυάζει τη λάμψη και το παριζιάνικο chic στα κοσμήματά της. Το γύρισμα πήγε πολύ ομαλά: Ταυτίστηκα αμέσως με αυτή τη νεαρή γυναίκα γεμάτη ενέργεια που ζει τη ζωή της όπως έχει αποφασίσει», λέει η Kendall Jenner.

Gofas

Gofas