Ακόμα μια λαμπερή εμφάνιση έκαναν οι celebrities στο κόκκινο χαλί, αυτή την φορά των βραβείων Grammy. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, εμφανίζονται χωρίς μάσκες και επενδύουν στις εμφανίσεις τους. Και, βέβαια, τα είδαμε όλα. Περίεργα χτενίσματα και μακιγιάζ, αξεσουάρ – όπως μια γυάλινη τσάντα γεμάτη καραμέλες της Doja Cat– , μέχρι και αθλητικά outfits – όπως μια κίτρινη και πορτοκαλί φόρμα του Dundas- .

Παρόλα αυτά τα μεγαλύτερα ονόματα της βραδιάς επέλεξαν το μαύρο, σε μια πιο safe εμφάνιση. Η Dua Lipa τράβηξε τα βλέμματα με ένα διάφανο φόρεμα Versace με χρυσό, ενώ η Billie Eilish επέλεξε ξανά ένα ογκώδες φόρεμα Rick Owens. Κατά τα άλλα το χρώμα είχε την τιμητική του.

Οι 6 καλύτερες εμφανίσεις στα Grammy

Dua Lipa

Το φόρεμα Versace της τραγουδίστριας «Levitating» με πολλές αγκράφες, χρονολογείται από τη συλλογή «Miss S&M» του οίκου για το φθινόπωρο του 1992. Η Cindy Crawford, η Kim Kardashian, η Beyoncé, η Naomi Campbell και η Donatella Versace έχουν φορέσει την εμβληματική δερμάτινη εμφάνιση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορούσε να μην το κάνει και η Dua Lipa, που είναι από τις κορυφαίες σταρ της εποχής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Lil Nas X

Μας έχει συνηθίσει στις απρόβλεπτες, μη αναμενόμενες εμφανίσεις. Δεν μπορούσε να μην επιλέξει ένα μη εκκεντρικό outfit, καθώς αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό. Έκλεψε τις εντυπώσεις με το καπιτονέ κοστούμι Balmain με μαργαριτάρια ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Απογείωσε την εμφάνιση με πανύψηλα παπούτσια με πλατφόρμα και μια πινελιά γαλάζιας σκιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTERO (@lilnasx)

Michelle Zauner- Japanese Breakfast

Μπορεί να ανακηρυχθεί η πιο φρέσκια και ανοιξιάτικη εμφάνιση. Η Michelle Zauner των Japanese Breakfast επέλεξε ένα μίνι Valentino Haute Couture με τα κίτρινα πέταλα που συνδύασε με το μανικιούρ της. Έκανε ακόμα πιο παιχνιδιάρικο το outfit της, με πλεξούδες με πέρλες. Γενικά, είναι μια εμφάνιση που σου φτιάχνει τη διάθεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trendencias (@trendencias)

Lady Gaga

Κάποτε έκανε από τις πιο τρελές εμφανίσεις, Πλέον, έχει επιλέξει τις πιο elegant και luxury, που της πάνε γάντι. Συνδύασε την κομψή ασπρόμαυρη τουαλέτα Armani Privé με αξεσουάρ και εκθαμβωτικά διαμάντια Tiffany & Co., συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ Schlumberger Potager Leaves και σκουλαρίκια Schlumberger Nest. Με τα τραβηγμένα μαλλιά, όλα τα κοσμήματα αναδείχθηκαν δεόντως.

Saweetie

Δεν γίνεται να μην αναδείξουμε το χρώμα της χρονιάς. Η ροζ κολεξιόν του Valentino για το φθινόπωρο του 2022 είναι από αυτές που ξεχώρισα. Πάει άψογα με το ξανθό pixie cut και το λεπτό διαμαντένιο τσόκερ της Saweetie.

Billie Eilish

Κρατάει το προσωπικό της στιλ, αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει, και κάνει μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση. Μπορεί σε κάποιους να φάνηκε αταίριαστη για το κόκκινο χαλί, αλλά αυτή είναι η Billie. Άφησε πίσω το look των Όσκαρ και, αντ’ αυτού, έβαλε ένα παλτό που έγινε κάπα, με μια τρύπα στο λαιμό κομμένη ακριβώς πίσω από τον γιακά που μοιάζει με μαύρη καμπαρντίνα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρο σορτς και μπότες, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και με τις αφέλειες να πέφτουν μπροστά.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σφοδρές αντιδράσεις για την νίκη του Louis C.K. στα Grammys – Είχε παραδεχτεί σεξουαλική παρενόχληση το 2017

Grammy 2022: Γεμάτη εκπλήξεις η απονομή – Ποιος είναι ο Jon Batiste που κέρδισε 5 βραβεία

Balaclava: Γιατί η top τάση της μόδας για το 2022 θεωρείται «απειλητική»