Τα βραβεία Grammy επέστρεψαν και εκτός από στιγμές χαράς, συγκίνησης και ευχαριστήριων λόγων, είχαμε και τολμηρές εμφανίσεις που κατέκλεισαν το κόκκινο χαλί.

Οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, παραβρέθηκαν την Κυριακή στην 65η απονομή των βραβείων Grammy με τη Beyonce να αυξάνει την συλλογή της, φτάνοντας τα 32 βραβεία και τον Harry Styles  να πρωταγωνιστεί ξανά για τις στυλιστικές του επιλογές.

Σε αντίθεση με των καθωσπρεπισμό των Oscars, τα Grammy είναι πολύ πιο ελεύθερα και aggressive στυλιστικά, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να εκφραστούν, χωρίς φόβο να υπερβάλλουν. Εδώ, κυριαρχούν οι άγριες προσωπικότητες και όχι οι γοητευτικές παρουσίες.

Η φετινή απονομή, είχε φορέματα που έμοιαζαν άκαμπτα, σχεδόν σαν γλυπτά, επιβλητικές κάπες, σαρωτικά κουστούμια, σαγηνευτικές παγιέτες, αλλά και εμφανίσεις που έκρυβαν μία απελπισμένη υπερπροσπάθεια με το αποτέλεσμα να είναι  αστείο.

Η Doja Cat, εμφανίστηκε ως η σέξυ εκδοχή της Wednesday, με ένα μαύρο φόρεμα από λάτεξ  δια χειρός του οίκου Versace, που συνοδευόταν από τα αντίστοιχα γάντια. Βέβαια, η καλύτερη vintage στιγμή της βραδιάς ανήκει στην Anitta η οποία επέλεξε επίσης ένα Versace φόρεμα από συλλογή του 2003. Πολύ εντυπωσιακή ήταν η Cardi B και στις δύο εμφανίσεις της με το Paco Rabanne φόρεμα της να ξεχωρίσει για την μοναδικότητα του.

Η μεγαλύτερη νικήτρια της βραδιάς, η Beyonce, επέλεξε συνολικά τρία διαφορετικά outfits από το νεανικό και σέξυ, mini μαύρο δερμάτινο φόρεμα, δημιουργία του οίκου Schiaparelli στο άκρως σχεδιαστικό Balmain. Τέλος, η επιτυχημένη εμφάνιση του Harry Styles ήταν σχεδόν εξασφαλισμένη με τον τραγουδιστή να φοράει custom Egonlab x Swarovski αποδεικνύοντας ότι παραμένει ο πιο ενδιαφέρον στυλιστικά άντρας.

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις:

Cradi B με Gaurav Gupta

 

Grammy

 

Jennifer Lopez με Gucci 

Grammy

 

Beyonce με Balmain 

Grammy

 

Doja Cat με Atelier Versace

Grammy

Harry Styles με Egonlab x Swarovski

Grammy

 

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Σφοδρές αντιδράσεις για την νίκη του Louis C.K. στα Grammys – Είχε παραδεχτεί σεξουαλική παρενόχληση το 2017

Η Beyonce έγινε η «βασίλισσα των Grammy»: Κατέκτησε το 32ο βραβείο και πλέον έχει τα περισσότερα στην Ιστορία του θεσμού

Taylor Swift: Ορκίστηκε ως επίτιμη διδάκτορας Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης