Ο οίκος Hermès  ανακοίνωσε το 2020 ότι επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο κομμάτι του beauty και συγκεκριμένα του μακιγιάζ (τα αρώματα προϋπήρχαν) λανσάροντας  τα κραγιόν Rouge Hermès, το ρουζ Rose Hermès και τα βερνίκια Les Mains Hermès όλα δια χειρός Pierre Hardy. Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά, ο Οίκος Hermès καλωσόρισε στο δυναμικό του τον Έλληνα makeup artist Γρηγόρη Πυρπύλη ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα creative director στην θέση του προκατόχου του Jérôme Touron.

Η έλευση του αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά στην εξέλιξη του brand καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Γρηγόρης έχει αποκτήσει ήδη ένα πλούσιο βιογραφικό γεμάτο με εξαιρετικές συνεργασίες όπως αυτή με τον φωτογράφο Mario Testino. Επίσης, έχει αναλάβει το μακιγιάζ σε πολλές επιδείξεις μεγάλων οίκων μόδας ενώ έχει εργαστεί και για γνωστά περιοδικά του εξωτερικού. Μεταξύ των διάσημων γυναικών με τις οποίες έχει δουλέψει είναι η Carla Bruni, η Alexa Chung και η Laetitia Casta.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

«Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος ως μέσο και όχι ως σκοπό».

Ο ίδιος δηλώνει για την νέα του θέση: «Είναι ένας οίκος, που συνοψίζει την ομορφιά σε όλες τις μορφές με την προσήλωσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας πραγματικός οίκος δημιουργίας και δημιουργικότητας» γράφει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram συνεχίζοντας: «Είναι η αρχή ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή ομορφιάς θα αποκαλυφθεί και θα γιορταστεί, ένα όραμα ομορφιάς που λατρεύω και κρατάω από την ημέρα που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια. Και φυσικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη νέα μου οικογένεια, αυτή του Οίκου Hermès. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν τα όρια της εξωτερικής εμφάνισης, ωφελώντας το well being. Είναι σαφές για μένα ότι μέσω της τμήματος ομορφιάς, ο Οίκος Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά του μια εμπειρία, ένα ταξίδι, μέσα από το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Η Agnès de Villers, General Manager του Hermès Parfum & Beauté δήλωσε με την σειρά της: «Ως ειδικός στα χρώματα, τις υφές και τις τεχνικές που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για τον Οίκο Hermès Beauty. Ακολουθούμε μια εγκάρσια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για τον Οίκο Hermès Beauty, μια προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται, με στόχο να υπηρετήσουμε ένα καλλιτεχνικό όραμα που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος, των τεχνικών και της οικολογικής υπευθυνότητας»

 

Διαβάστε ακόμα:  «Αυτά είναι τα 5 hairstyle trends του 2022»