Μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Hailey Bieber δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Το 25χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε με εσώρουχα της Victoria’s Secret, δείχνοντας το τέλειο κορμί της με φόντο ένα χωράφι.

Η ξανθιά καλλονή συνδύασε το σουτιέν της με ασορτί ψηλό δαντελωτό κίτρινο εσώρουχο, ενώ στις φωτογραφίες είναι και το μοντέλο Imaan Hammam σε μια άλλη παιχνιδιάρικη εμφάνιση με ένα απαλό ροζ φλοράλ τοπ, που μοιάζει με κορσέ δεμένο πάνω από το ντεκολτέ της.

Στον λογαριασμό της Victoria’s Secret στο Instagram, η κόρη του Stephen Baldwin έδειχνε απόλυτα άνετη με ένα μπλε σουτιέν με διακοσμητικά κεντήματα. Κατά τα άλλα ήταν τόπλες ενώ φορούσε ένα σκούρο μπλε τζιν ακουμπώντας σε ένα δέντρο.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες ανέβηκαν μετά τη νοσηλεία της, την περασμένη εβδομάδα. Έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, ύστερα «συμπτώματα που έμοιαζαν με εγκεφαλικό» λόγω θρόμβου αίματος στον εγκέφαλό της. Διαπιστώθηκε ότι είχε προκληθεί έλλειψη οξυγόνου αλλά ο οργανισμός της το αντιμετώπισε και ανάρρωσε πλήρως μέσα σε λίγες ώρες.

«Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά, και είμαι τόσο ευγνώμων και ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσοκόμες που με φρόντισαν. Ευχαριστώ όλους όσους προσέγγισαν τις ευχές και το ενδιαφέρον τους, και για όλη την υποστήριξη και την αγάπη», έγραψε εκτός των άλλων η Hailey.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Kim Kardashian: Με cutout μαγιό δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Γιατί η Rihanna επαναστατεί ενάντια στα ρούχα εγκυμοσύνης;