Το φεστιβάλ των Καννών ολοκληρώθηκε ωστόσο, πριν ρίξει αυλαία είδαμε μερικές εξαιρετικά stylish και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μερικές εκ των οποίων ανήκουν στην νεαρή, Γαλλίδα ηθοποιό Αντέλ Εξαρχόπουλος η οποία αποθανατίστηκε με τρία διαφορετικά haute couture outfits με το Louis Vuitton φόρεμα που παρέπεμπε σε σμόκιν να είναι εκείνο που ξεχώρισε. Χαμογελαστή, φρέσκια, με την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας που στα 27 της έχει αποσπάσει ήδη χρυσό φοίνικα για την συμμετοχή της στην ταινία «Η Ζωή της Αντέλ» απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα αντισυμβατικό αγοροκόριτσο που όμως ξέρει καλά πως να αναδείξει την θηλυκή της πλευρά.

Την αρχή έκανε με ένα στενό, μακρύ φόρεμα Jacquemus που είδαμε πρώτη φορά στο fashion show του για SS21. Το υπόλευκο φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη τόνιζε την θηλυκότητα της ενώ η minimal, αέρινη γραμμή του ταίριαζε απόλυτα με τα επίσης κομψά κοσμήματα  Bvlgari που το συνόδευαν.

Η ολόσωμη, κρουαζέ jumpsuit του οίκου Fendi με το έντονο, βαθύ ντεκολτέ μπορεί να μην απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές καθώς αρκετοί στάθηκαν στο γεγονός ότι ήταν πολύ τσαλακωμένη και άρα λίγο παράταιρη με τις συνήθεις αψεγάδιαστες εμφανίσεις που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί ωστόσο, παρά τα αρνητικά σχόλια, ήταν πανέμορφη με το χαρακτηριστικό cat eye makeup το οποίο κράτησε με μικρές παραλλαγές σε όλες της τις εμφανίσεις. Και εδώ τα κοσμήματα της ήταν του οίκου Bvlgari ενώ για τα μαλλιά προτίμησε ανάλαφρες, σχεδόν ατημέλητες μπούκλες.

Last but not least, η Αντέλ κράτησε το καλύτερο για το τέλος! Έκανε μια breathtaking ανδρόγυνη εμφάνιση και κάπως έτσι φόρεσε με τον δικό της τρόπο το «σμόκιν» ενώ φωτογραφιζόταν δίπλα στους άντρες συντελεστές της ταινίας “Bac Nord” στην οποία και πρωταγωνιστεί! Συνδύασε το Louis Vuitton, tuxedo dress της με μαύρα, σατέν πέδιλα σε μίνιμαλ γραμμή ενώ τα statement κοσμήματα της έκαναν ξανά την διαφορά!