Η καριέρα της Bjork δεν έκανε ποτέ της παύση. Η Ισλανδή μουσικός συνεχίζει αδιάκοπα μέχρι και σήμερα να γεμίζει στάδια με τις μοναδικές performances της. Όμως, είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να δεχτεί να συμμετάσχει στην νέα ταινία του Robert Eggerts (The VVitch, The Lighthouse) Northman.

Fun Fact: Το ξέρατε ότι η Bjork εκτός από πετυχημένη μουσικός είναι και βραβευμένη στις Κάννες ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία του 2000 Dancer in the Dark;

Η 56χρονη καλλιτέχνιδα εντυπωσιάζει όχι μόνο με το ταλέντο της στην τέχνη και την μουσική αλλά και με τις στυλιστικές της επιλογές, που παραδοσιακά συζητιούνται. Κάθε της νέα παρουσία στο κόκκινο χαλί σημειώνει πρωτοσέλιδα, καθώς πρόκειται για μία από τις λίγες γυναίκες οι οποίες καταφέρνουν να γεφυρώσουν τον σουρεαλισμό της art nouveau με την haute couture. Και πόσο μας είχε λείψει αυτό. Γι’ αυτό και δεν γινόταν να μην αφιερώσουμε ένα κείμενο στην τελευταία εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Northman στην Ισλανδία, φορώντας τον Οίκο Loewe.

Με ένα εφαρμοστό αλλά όχι στενό κόκκινο μακρύ φόρεμα σε στυλ ασιατικού κιμονό του ισπανικού πολυτελούς Οίκου, ο οποίος είχε ένα κομμάτι πολυμερούς πλαστικού στο στήθος και στην κοιλιά, η Bjork σημειώνει μια νέα προσθήκη στις αγαπημένες μας εμφανίσεις της. Συνδυάζει το look αυτό με μία χρωματιστή περούκα, η οποία σε κάθε άλλη καλλιτέχνιδα θα έμοιαζε παράτερη, στην Bjork όμως αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για ένα τέτοιο φλογερό φόρεμα.

Το κιμονό της συνδυάζει με κόκκινες πλατφόρμες και κόκκινο καλσόν, φανερά εμπνευσμένη από την ιαπωνική παραδοσιακή ένδυση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork)

«Δηλώνω περήφανη που συμμετείχα σε αυτήν την ταινία» δηλώνει η Bjork. «Είναι πολύ όμορφο να βλέπει κανείς τις ρίζες του να αντιμετωπίζονται με τέτοιο σεβασμό» προσθέτει καθώς η ταινία διαδραματίζεται στην Ισλανδία.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Coachella 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν «μαρτυρούν» τα fashion trends του καλοκαιριού

Anatomy of a Scandal: Το στυλ της Sienna Miller είναι ένας ακόμη λόγος να δεις τη σειρά

5 skincare tips για ξηρή επιδερμίδα που δεν έχεις ξανά ακούσει