Διάσημη ηθοποιός και πρόσωπο της L’Oréal Paris, η Helen Mirren είναι από τις πιο απενεχοποιημένες σταρ του Χόλιγουντ αφού την έχουμε δει αρκετές φορές άβαφη, ακόμα και σε πολύ πρωινές φωτογραφίες μόλις έχει ξυπνήσει.

Πάντα ο δυναμισμός και ο μοναδικός της χαρακτήρας την κάνουν να ξεχωρίζει όπου κι αν βρεθεί ακόμα και σε στιγμές που δύσκολα θα δημοσίευε μια άλλη γυναίκα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για μία ακόμα φορά όταν έφτασε στην Βενετία για το τελευταίο show των Dolce & Gabbana. Η άφιξη της έγινε από την θάλασσα και συγκεκριμένα με θαλάσσιο ταξί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Mirren (@helenmirren)

Το χρυσό, απλικαρισμένο με κρύσταλλα μπούστο ερχόταν σε τέλεια αντίθεση με την λευκή, σχεδόν διάφανη επιδερμίδα της. Τα χέρια της καλύπτονταν όμορφα από ογκώδη μανίκια σε ιριδίζουσα, ιβουάρ απόχρωση ενώ η ογκώδης φούστα της με αναγεννησιακές παραστάσεις και μπαρόκ αναφορές ολοκλήρωνε το επιβλητικό της outfit.

Για το μακιγιάζ της επέλεξε το διαχρονικό, κόκκινο κραγιόν που τόσο αγαπάει και τόνισε τα μάτια με μαύρο μολύβι. Το πρόσωπο της πλαισίωναν μακριά, χρυσά σκουλαρίκια.

Παρούσες ήταν πολλές ακόμα διάσημες σταρ όπως η Jennifer Lopez, η Kris Jenner, η Kourtney Kardashian και η Heidi Klum. Μάλιστα η κόρη της Heidi έλαβε μέρος στο show ως μοντέλο του οίκου.

https://www.intronews.gr/4292-2