Αυτό το χαμογελαστό κορίτσι με τον διάσημο μπαμπά, Φιλ Κόλινς κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με τον ρόλο της στην σειρά “Emily in Paris” μεταφέροντας μας εικόνες από το πάντα όμορφο και ρομαντικό Παρίσι.

Και μπορεί η σειρά να μην απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτικούς μιας και τα κλισέ του σεναρίου σε συνδυασμό με τις χλιαρές ερμηνείες ήταν άκρως αποθαρρυντικά ωστόσο, οι γυναίκες φαίνεται ότι αγάπησαν το ανέμελο αυτό κορίτσι με τα haute couture ρούχα που περιπλανιόταν ερωτευμένο στην πόλη του φωτός ισορροπώντας με χάρη πάνω σε Louboutin γόβες.

Η Lily όμως αναλαμβάνει και έναν ρόλο αφού ο οίκος Cartier ανακοίνωσε την συνεργασία τους στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram χρήζοντας την global ambassador της νέας Limited σειράς Clash [Un] αναφέροντας ότι «Το ελεύθερο πνεύμα και η αυθεντικότητα της ενσαρκώνουν την δημιουργική δυαδικότητα της νέας capsule συλλογής».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Kevin Ponce και το περιοδικό V η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι «Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη συλλογή είναι ότι υπάρχει μια τέτοια δυαδικότητα ανάμεσα σε αρσενικό και θηλυκό που ξεπερνά τα όρια, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αληθινό για το ποιος είναι ο Cartier. Για μένα, ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνω, τον χαρακτήρα που παίζω ή το τι μαθαίνω για τον εαυτό μου και τις νέες εμπειρίες που έχω με τις αλλαγές στην αίσθηση του στυλ μου, εξελίσσομαι συνεχώς ως άνθρωπος, και για τον Cartier, αυτό είναι σταθερό η εξέλιξη από μόνη της, αλλά παραμένει πάντα πιστός στον πυρήνα του – το βλέπω και ως αναπαράσταση του εαυτού μου».

Όσο για το τι επιλέγει να φοράει στην πραγματική της ζωή και τα κοσμήματα που της αρέσουν όπως είπε στην ίδια συνέντευξή προτιμά τα πολύ λεπτά, μίνιμαλ κοσμήματα που σχεδόν ξεχνάει ότι τα φοράει αν και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα επιλέξει statement, ογκώδη σκουλαρίκια και μεγάλα, εντυπωσιακά  βραχιόλια.

 

https://www.intronews.gr/3601-2-antetokounmpo-dinoun-ta-esoda-e-shop-piropliktous