Unisex ορθογώνια γυαλιά από ασετάτ, με το εμβληματικό λογότυπο Marc Jacobs Monogram σε όλον τον σκελετό, για μια ισχυρή δήλωση μόδας.

Safilo

Αυτά τα ξεχωριστά γυαλιά ηλίου αποτυπώνουν το μοναδικό πνεύμα της μάρκας με μια εκλεπτυσμένη και μοδάτη πινελιά: Αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική τσάντα Marc Jacobs Snapshot bag, αυτά τα νέα γυαλιά διαθέτουν στιλάτους, έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και κομψούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, με το χαρακτηριστικό λογότυπο J Marc να ξεχωρίζει στους βραχίονες.

Σύγχρονα και θηλυκά γυαλιά ηλίου σε σχήμα Cat-Eye, σε στιλάτους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και στην κλασική, εντελώς μαύρη εκδοχή. Τους βραχίονες κοσμεί το υπερμεγέθες λογότυπο J Marc είτε σε γαλβανιζέ είτε σε χρωματική επεξεργασία.

Safilo

Σύγχρονα και θηλυκά γυαλιά ηλίου σε σχήμα ορθογώνιο, σε στιλάτους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και στην κλασική, εντελώς μαύρη εκδοχή. Τους βραχίονες κοσμεί το υπερμεγέθες λογότυπο J Marc είτε σε γαλβανιζέ είτε σε χρωματική επεξεργασία.

Safilo

Γυαλιά οράσεως σε μοντέρνο σχήμα πεταλούδα σε στιλάτους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και στην κλασική εντελώς μαύρη εκδοχή.

Safilo

Θηλυκά τετράγωνα γυαλιά ηλίου από ασετάτ, διακοσμημένα με το εμβληματικό λογότυπο J Marc στους μεταλλικούς βραχίονες. Η κομψή χρωματική παλέτα, περιλαμβάνει απλές και γαλακτερές αποχρώσεις και συνδυάζεται με ντεγκραντέ φακούς.

Safilo