Η νέα σειρά Botanic Panic του διάσημου brand καλλυντικών εμπνέεται από τα χρώματα της φύσης και μας προκαλεί να δώσουμε ένταση στο μακιγιάζ μας σε μια πρόκληση που αναμφίβολα δεν μπορούμε να αντισταθούμε.


Πρόκειται για μια limited edition συλλογή που ακόμα και οι συσκευασίες της σε προϊδεάζουν για το τι εμπεριέχουν. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε έναν υπέροχο κήπο και περπατάς ανάμεσα σε ανθισμένα λουλούδια, ένας πλουραλισμός χρωμάτων που σε μαγνητίζει. Διαλέγεις τα πιο έντονα και ζωηρά κόκκινες παπαρούνες, ροζ και μωβ πετούνιες, φωτεινά κίτρινα ηλιοτρόπια, λιλά πασχαλιές και μερικά σπάνια κοραλί τριαντάφυλλα. Και κάπως έτσι συνθέτεις το απόλυτο μπουκέτο του καλοκαιριού.

https://www.intronews.gr/oi-dyo-vitamines-pou-tha-allaxoun-to-derma-sou-kai-tha-to-kanoun-pio-ygies-kai-labero


Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της νέας αυτής της σειράς που μας καλούν να κάνουμε την ανατροπή, ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες αποχρώσεις και τα safe μακιγιάζ προσφέροντας μας την δυνατότητα να σκεφτούμε out of the box και να παίξουμε με πρωτοποριακές υφές και ανατρεπτικά χρώματα.
Ο Director of Makeup Artistry της ετιρείας, Romero Jennings βλέπει στα ηλεκτρικά pops of colour το επίκεντρο της μόδας που μας επιτρέπουν να δώσουμε ένταση στο βλέμμα και να δημιουργήσουμε smoky eyes έξω και πέρα από τα συνηθισμένα όρια.


Θα βρείτε lipstick σε ματ υφές που θα δώσουν στα χείλη σας ανεπιτήδευτη ζωντάνια αλλά και χρώμα που διαρκεί ενώ ξεχωρίζουν το θρυλικό, κλασικό, βαθύ κόκκινο Ruby Woo και το πιο ροδακινί Tulip Service. Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα παλέτα με σκιές σε ματ αλλά και shimmer υφές και σε χρώματα που σίγουρα δεν θα έχεις στο νεσέρ σου.


Απελευθέρωσε τον εαυτό σου και άσε την φαντασία σου να οδηγήσει το επόμενο μακιγιάζ σου!