Για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023 η ανδρική συλλογή γυαλιών BOSS παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από καινοτόμα υλικά που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες.

Η σειρά STYLE & EXPRESSION περιλαμβάνει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Τα μοντέλα αυτά είναι κατασκευασμένα από ανανεωμένο ασετατ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και διαθέτουν φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει φινετσάτες αποχρώσεις ταρταρούγας για τα μοντέλα της γραμμής bold και διακριτικούς διαφανείς τόνους για την γραμμή light. Κάθε μοντέλο, είναι διακοσμημένο με διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Safilo Group (@safilogroup)

Αντίστοιχα, η σειρά ACTIVE & DYNAMIC διαθέτει γυαλιά ηλίου με σπορ αισθητική, κατασκευασμένα από ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση με μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Αυτά τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά χρώματα της BOSS όπως το λευκό, το μαύρο και το καμηλό. Επίσης, η ειδική ελαιοφοβική επίστρωση κάνει πολύ εύκολο τον καθαρισμό τους.

Οι έντονοι αλλά και ανάλαφροι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε φινετσάτες αποχρώσεις ταρταρούγας, είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

BOSS

Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμα ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου με έντονο σκελετό από ανανεωμένο ασετάτ και φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

BOSS

Η BOSS εμπλουτίζει τη Συλλογή Γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διαθέτουν λεπτά σχήματα. Οι ανάλαφροι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, διατίθενται σε κλασικά χρώματα αλλά και σε διαφανείς αποχρώσεις.

BOSS

 

BOSS

Ανδρικά σπορ γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας από οικολογική ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό, τα οποία συνδυάζονται με υψηλής αντίθεσης πολωτικούς φακούς για άψογη ποιότητα όρασης.

BOSS

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Missoni: Η νέα συλλογή F/W22 είναι ένας φόρος τιμής στη λεπτή θηλυκότητα της γυναίκας Missoni

Η Safilo και η Chiara Ferragni υπογράφουν νέα σύμβαση αδειοδότησης για συλλογή γυαλιών

Safilo x David Beckham: Η νέα συλλογή γυαλιών που αξίζει να δοκιμάσεις