Η Μαρία και η Δανάη Κανελλοπούλου είναι δύο αδερφές που εκτός των άλλων τους ενώνει και η αγάπη τους για την μόδα. Το brand τους “The KNLs” δημιουργήθηκε το 2013 λανσάροντας την πρώτη τους συλλογή, δίνοντας έμφαση στην δημιουργία πρωτότυπων, μοναδικών σχεδίων με καθαρές γραμμές και φυσικά υφάσματα.

Το moto τους “Live for the journey, write your story, we dress your memories” είναι συναρπαστικό, όπως και το ταξίδι που επέλεξαν να ξεκινήσουν.

Σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την ελληνική παραγωγή ρούχων όλες τους οι συλλογές από το ξεκίνημα μέχρι τώρα κατασκευάζονται στην Ελλάδα πάντα με αυστηρές προδιαγραφές που βασίζονται στα  πρότυπα του εξωτερικού. Τα υλικά που επιλέγονται έχουν να διηγηθούν την δική τους ιστορία αφού προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Όλα τους όμως χαρακτηρίζονται από δυναμισμό, ευρηματικότητα και υψηλή αισθητική, τρία βασικά στοιχεία που αποτελούν πυλώνες της φιλοσοφίας του brand.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι τα print των υφασμάτων είναι αποτέλεσμα digital printing. Αυτό αποτελεί πρόκληση για κάθε συλλογή των the KNLs, καθώς ζωγραφίζουν και υπογράφουν τα δικά τους υφάσματα, δίνοντας το στίγμα τους. Τα σχέδια τυπώνονται πάνω στα υφάσματα και στη συνέχεια δημιουργούνται τα ρούχα.

Η τελευταία τους συλλογή φέρει τον τίτλο “COSMIC LAYERS FALL-WINTER 21/22” και είναι γεμάτη από αστερόσκονη περικλείοντας και την ενέργεια όλου του σύμπαντος! Τι πιο όμορφο και αισιόδοξο από αυτό!

Στα the KNLs  αγαπούν και υποστηρίζουν το layering, κάτι που έχουμε δει αρκετά και σε πολλές εκδοχές και ομολογουμένως αποτελεί την πιο εύχρηστη και βολική τάση.   Η φιλοσοφία πίσω από αυτό είναι ο συνδυασμό ρούχων με διαφορετικές υφές και όγκους τα οποία  φοριούνται συνδυαστικά μαζί, το ένα πάνω από το άλλο ανάλογα με τη περίσταση και τον καιρό.

Υφάσματα επιλεγμένα να προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες, τεχνικά, από φυσικές πρώτες ύλες με γεωμετρικά σχέδια και περίτεχνα τελειώματα. Ευφάνταστα print και λεπτομέρειες εμπνευσμένα από ένα διαγαλαξιακό κρεσέντο χρωμάτων,  συνθέτουν τη Συλλογή FW 21/22.

https://www.intronews.gr/7713-2-halyna-hutchins-ta-teleftaia-tis-logia