Τα τελευταία δύο χρόνια το πρώην μοντέλο της  Victoria Secret που πλέον είναι και επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει το δικό της εμπορικό σήμα ομορφιάς το οποίο αντανακλά τη δική της minimal αισθητική με έμφαση στις clean γραμμές. Συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρει λύσεις σε δέρματα με τάση ακμής (το οποίο όπως έχει δηλώσει έχει και η ίδια).

Το Rose Inc ξεκίνησε ως διαδικτυακός ιστότοπος τον οποίο επιμελείται η Huntington-Whiteley και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μοντέλα, δημιουργούς περιεχομένου και τα σημερινά νέα προϊόντα. Επίσης, προσφέρει εκπαιδευτικές ιστορίες και σεμινάρια στο beauty. Η Rose Inc σειρά για αρχή θα περιλαμβάνει εννέα προϊόντα makeup και περιποίησης δέρματος, πινέλα και επαναχρησιμοποιούμενα βαμβακερά pads.

Η Rosie  είπε «Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να λανσάρουν μάρκες όλη την ώρα. Κάποιοι αισθάνονται αυθεντικοί και άλλοι όχι. Πρέπει να υπάρχει αυτή η εμπιστοσύνη, η αυθεντικότητα και η ακεραιότητα ανάμεσα σε εσάς, τον καταναλωτή και το κοινό σας». «Θα ήθελα να φτιάξω έναν ιστότοπο για να διοχετεύσω το πάθος μου για την ομορφιά, να μάθω, να οικοδομήσω μια κοινότητα – και επίσης να χτίσω το εμπορικό σήμα του brand μου».

Η στρατηγική λανσαρίσματος προϊόντων της Rose Inc., που ονομάζεται Modern Essentials, θα επικεντρωθεί σε εποχιακές συλλογές και όχι σε εφάπαξ προϊόντα. Τα προϊόντα θα πωλούνται μέσω του RoseInc.com και σε συνεργαζόμενα καταστήματα όπως τα Sephora αν και στην Ελλάδα η κυκλοφορία τους αναμένεται να αργήσει.

Τα προϊόντα της Rose Inc. έχουν ξεκάθαρο οικολογικό προφίλ. Είναι κατασκευασμένα από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό και φυλάσσονται σε 100% ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια. Ταυτόχρονα, η δευτερεύουσα συσκευασία τους αποτελείται από χαρτοκιβώτια με πιστοποίηση FSC κατασκευασμένα με 30% κάνναβη. Η μάρκα χρησιμοποιεί επίσης ναυτιλία με ουδέτερο άνθρακα και το 25% των συσκευασιών μπορούν να γεμίσουν ξανά.

Η Rosie ανήκει στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του χώρου της μόδας και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό θα αγκαλιάσει το νέο της αυτό ξεκίνημα. Εξάλλου, στο παρελθόν όλες οι συνεργασίες οι οποίες έφεραν το όνομα της είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

https://www.intronews.gr/to-pressed-flower-manikiour-tis-blake-lively-einai-afto-pou-theloume-na-dokimasoume-asap