Μποξεράκια ή σλιπ; Από Dior μέχρι MSGM και Louis Vuitton, τα εσώρουχα που φαίνονται μέσα από το παντελόνι είναι η τάση του παρελθόντος που επέστρεψε και θα κυριαρχήσει τον χειμώνα του 2022. Η τάση της δεκαετίας του ΄90 επιστρέφει ως απόρροια της καραντίνας που έφερε στο προσκήνιο τα homewear και τις φαρδιές γραμμές στα ρούχα.

Μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη εντάξει το trend στις συλλογές τους με τα γκρι μπόξερ του MSGM να προεξέχουν πάνω από φαρδιά μάλλινα παντελόνια και τα ογκώδη τζιν του Balenciaga να αποκαλύπτουν ένα σλιπ με λογότυπο. Ακόμα και ο πιο elegant Dior, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άφησε τα εσώρουχα να προεξέχουν από τις κασμιρένιες φόρμες του.

τάση

Louis Vuitton Menswear Fall/Winter 2022-2023, Paris Fashion Week (Photo by Dominique Charriau/WireImage)

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Men, Κιμ Τζόουνς δήλωσε «Δεν είναι μόνο για το σόου, είναι σωστά εσώρουχα γιατί ο κόσμος το θέλει», προσθέτοντας ότι οι πελάτες του Dior το ζητούσαν. «Στους ανθρώπους αρέσει να φορούν Dior από το κεφάλι μέχρι τις κάλτσες και τα εσώρουχά τους».

τάση

Dior Homme Menswear Fall/Winter 2022-2023 (Photo by Peter White/Getty Images)

Το καλό γούστο συναντά τον αισθησιασμό, με ένα ανεπιτήδευτο, cool στυλ που θέλει τους άντρες στην πιο sexy και νεανική εκδοχή τους, χωρίς στημένα ρούχα και αυστηρές γραμμές. Το ίδιο φαίνεται να επεκτείνεται και στις γυναίκες με τις πολύ κοντές φούστες να έχουν επανέλθει όπως είδαμε και στο σόου του Miu Miu SS22, με τις μικροσκοπικές φούστες και τα κομμένα πουλόβερ να φανερώνουν τα σουτιέν και τα σλιπ με το λογότυπο του οίκου.

Κάπως έτσι, μια χαρακτηριστική εικόνα των οπαδών της Hip Hop μουσικής ξαφνικά κατακτά την υψηλή ραπτική και το κάνει με τον πιο εύκολα φορέσιμο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: «Κακοκαιρία «Ελπίς» : Το χιόνι έβγαλε τους επώνυμους στους δρόμους»