Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες γυναίκες στην Ελλάδα και η αγάπη της για τη μόδα μοιάζει εφάμιλλη της αγάπης της για την υποκριτική. Εξάλλου, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα και να τα κάνει όλα εξίσου καλά.

Μέσα από το προσωπικό της Instagram, βλέπουμε συχνά στιγμές από τα ταξίδια της, που τόσο της αρέσουν και που φροντίζει να πραγματοποιεί με κάθε ευκαιρία. Το άλλοτε κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ, είναι ο ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς η οποία αναδεικνύεται μέσα από τα outfits που επιλέγει, με τα μακριά εντυπωσιακά φορέματα να πρωταγωνιστούν.

Παρά το γεγονός ότι η Τόνια Σωτηροπούλου προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί, την έχουμε δει αρκετές φορές με κομψά, θηλυκά εσώρουχα που διέπονται από μια εσάνς ρομαντισμού.

Η ηθοποιός, είναι ambassador της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων Intimissimi και φροντίζει να επιλέγει μερικά από τα ωραιότερα lingerie. Την έχουμε δει να επιλέγει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις από φλογερό κόκκινο, μέχρι ήσυχο nude και κλασσικό μαύρο, ενώ δε φοβάται να δοκιμάσει και πιο girly χρώματα.

Στην τελευταία της ανάρτηση, την είδαμε να φοράει ένα ακόμα εντυπωσιακό σύνολο σε έντονο φούξια, που είναι και το απόλυτο χρώμα της σεζόν. Τα εσώρουχα της είχαν λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με σατέν κιμονό στην ίδια απόχρωση.

Το φούξια, είναι ένα χρώμα που θα δούμε πολύ στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές. Έντονο, αισθησιακό και παιχνιδιάρικο, αξίζει την προσοχή μας, αλλά και μια ευκαιρία να το εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας.