Το show των Dolce & Gabbana στην Βενετία ήταν από τα εντυπωσιακότερα του ιταλικού οίκου μόδας με εντυπωσιακές δημιουργίες και διάσημους καλεσμένους.

Την παράσταση έκλεψε η JLo η οποία εμφανίστηκε με ένα baroque floral παντελόνι γεμάτο με εντυπωσιακά τριαντάφυλλα, συνδυασμένο με crop top από κρύσταλλα. Ολοκλήρωσε το outfit της με μία επκθαμωτική κάπα από πράσινο μετάξι και ένα επιβλητικό headpiece σε τόνους του χρυσού και ασημί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLOW (@glowmagazine)

Ωστόσο, εκείνο που ελάχιστοι παρατήρησαν ήταν η ετικέτα που είχε μείνει ξεχασμένη πάνω στην εντυπωσιακή της κάπα. Δυστυχώς, κανένας από το επιτελείο της τραγουδίστριας δεν πρόσεξε αυτή την λεπτομέρεια και έτσι κυκλοφορούν σήμερα σχετικές φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

 

Όμως, σε ένα τόσο εντυπωσιακό σόου το τελευταίο που αξίζει να ασχοληθούμε είναι αυτό καθώς όσοι γνωρίζουν από fashion shows ξέρουν καλά την φρενίτιδα που επικρατεί πίσω από αυτά.

Το show Alta Moda που πραγματοποιήθηκε στην Βενετία μας μετέφερε σε έναν κόσμο όπου η δημιουργία και η ελευθερία της έκφρασης πρωταγωνιστούν. Μακριά από την μιζέρια και την εσωστρέφεια που βιώνει ο πλανήτης τα  τελευταία δύο χρόνια, οι Dolce & Gabbana μας ταξίδεψαν σε ένα σύμπαν γεμάτο φτερά, ακριβά κοσμήματα και μπαρόκ επιρροές αποτυπωμένες πάνω σε πολυτελή υφάσματα.

https://www.intronews.gr/4166-2

Δημιούργησαν για εμάς ένα όνειρο γεμάτο από χρώματα και υφές από εκείνα που μόνο εκείνοι ξέρουν να συνθέτουν. Η Haute couture σε μια στιγμή που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον κόσμο της μόδας και όχι μόδας.

https://www.youtube.com/watch?v=StrTb9iPzMw