Η Kendall Jenner, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του Jimmy Choo ως συνέχεια της σειράς Time to Dare.

Το διάσημο μοντέλο, βρέθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Carlijn Jacobs στη Νέα Υόρκη, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Sandro Choi. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη και ήταν εμπνευσμένη από την δύναμη που έχει η μόδα να μεταμορφώνει.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, είναι συνέχεια της περσινής που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη σεζόν, που ο Jacobs φωτογράφισε την Jenner στο Los Angeles σε μία βίλα με πισίνα και φοίνικες για τις ανάγκες του οίκου Jimmy Choo.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Choo (@jimmychoo)

Έναν χρόνο αργότερα, η Jenner είναι ξανά το πρόσωπο του JC σε μία εντυπωσιακή καμπάνια που αναδεικνύει τα ψηλά, καλλίγραμμα πόδια της. Το JC Monogram διακοσμεί την χαρακτηριστική τσάντα Avenue Quad ενώ οι θηλυκές, γόβες Talura 100 είναι στην πιο κομψή εκδοχή τους με τη χρυσή αλυσίδα τους να αγκαλιάζει τον αστράγαλο.

Kendall JennerKendall Jenner

Το styling της καμπάνιας, βασίστηκε στη μονοχρωμία με την Kendal Jenner να φοράει girly φορέματα τα περισσότερα κοντά ώστε να αναδεικνύουν τα παπούτσια και παράλληλα να τονίζουν την skinny σιλουέτας της.

Τα μαλλιά της ήταν μαύρα, μακριά με απαλούς κυματισμούς και μία ελαφριά κίνηση. Το μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλούς τόνους με εξαίρεση τη μπλε σκιά που είδαμε σε κάποιες λήψεις.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Τα biker jackets με γούνα είναι ο πιο stylish τρόπος να μείνεις ζεστή τον φετινό χειμώνα

Margot Robbie: 10 μέρες, 3 διαφορετικές εμφανίσεις, 1 συμπέρασμα – Είναι η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ

Μαρινιέρα: Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα της σεζόν