Η νέα καμπάνια των Skims της Kim Kardashian, ενώνει τα supermodels Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel και ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά. Τα τέσσερα πρώην αγγελάκια της Victoria’s Secret διαφημίζουν τη συλλογή Skims «Fits Everybody», που περιλαμβάνει στρινγκ, σουτιέν και κορμάκια. Το αποτέλεσμα είναι «φωτιά», όπως θα περίμενε κανείς.

Στην καμπάνια, πόζαραν με διάφορες αποχρώσεις των εσωρούχων της  συλλογής της signature συλλογής, που περιλαμβάνει εσώρουχα και  κορμάκια για διαφορετικούς σωματότυπους. Η συλλογή φτάνει μέχρι το μέγεθος 4Χ και εφαρμόζει κατάλληλα στο κάθε σώμα. Για αυτό και επέλεξε 4 μοντέλα με διαφορετικές αναλογίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Σε ένα δελτίο τύπου, η Kim αποκάλυψε ότι «επέλεξε και τα τέσσερα γνωστά ονόματα για να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια, επιδεικνύοντας τη δύναμη, την ενέργεια και την αιώνια γοητεία των μοντέλων με εικόνες που αντικατοπτρίζουν τη κληρονομιά του γκρουπ».

Η καμπάνια απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες πρέπει να αισθάνονται σαν icons, ενώ τιμά τον ισχυρό χαρακτήρα και τον δυναμισμό τους.  Για την συνεργασία της με τα top models είπε πως καθεμιά από αυτές τις γυναίκες «έχει διαδραματίσει έναν τόσο ξεχωριστό και διαρκή ρόλο στη διαμόρφωση της βιομηχανίας».

Αν και η ίδια η Kardashian δεν σκόπευε να ποζάρει για την καμπάνια της, τελικά άλλαξε γνώμη γιατί η φωτογράφιση ήταν «εμβληματική», όπως αποκάλυψε. Η Klum έγραψε στο Instagram για τα γυρίσματα: «Έχει περάσει καιρός από τότε που ήμασταν όλοι μαζί, οπότε ήταν τόσο ξεχωριστό να ξαναβρεθούμε». Και η Ambrosiο, είπε ότι πέρασε «υπέροχα», ενώ η Swanepoel είπε ότι είναι το απόλυτο «dream team».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Grammy 2022: Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις – Το εμβληματικό φόρεμα της Lipa και η ολόσωμη φόρμα του Lil Nas

5 hair trends που επέστρεψαν από τα 00s

Ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης μιλά για την βιώσιμη μόδα πριν αυτό γίνει cool