Ο κορσές ήταν ανέκαθεν μια high fashion επιλογή, και σίγουρα αν επηρεάστηκες από το Bridgeton και το όλο concept της Βικτωριανής εποχής θα έχεις σκεφτεί να αγοράσεις έναν. Πριν δεκαετίες ήταν απαραίτητος για κάθε γυναίκα και φοριόταν σε συνδυασμό με τουαλέτες. Πλέον η μόδα έχει πάει πολλά βήματα μπροστά από τότε και τέτοια διαχρονικά κομμάτια θέλουν προσοχή. Πώς μπορείς να τον φορέσεις στην καθημερινότητά σου και να μην φαίνεται σαν μέρος μιας κακόγουστης αποκριάτικης στολής;

Όλο και περισσότεροι celebrities έχουν υιοθετήσει το trend, που έκανε πάταγο στα 90’s-00’s, δίνοντάς μας ιδέες για το πως μπορούμε να φορέσουμε έναν κορσέ και να πάμε για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ. Σίγουρα ο κορσές είναι ένα εκκεντρικό κομμάτι και τραβάει τα βλέμματα. Το θέμα είναι να βρεις την μαγική τομή και να τον «φέρεις» στην καθημερινότητα.

Συνδύασε το με κάτι αυστηρό που να έχει συγκεκριμένη δομή, είτε αυτό είναι ένα σορτς, ένα blazer, είτε οτιδήποτε επιλέξετε να ρίξετε από επάνω. Τα αυστηρά ρούχα και αξεσουάρ σε συνδυασμό με κάτι τόσο σέξι, κάνουν έντονη αντίθεση. Μπορείς να τον φορέσεις με ένα το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν και χωρίς κόπο να κάνεις ένα επιμελώς ατημέλητο look, που θα φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Τώρα αν θέλεις να τον φορέσεις με ένα φόρεμα ή μια φούστα, θέλει περισσότερη προσοχή για να μην πέσεις στην παγίδα και μοιάζεις σαν να βγήκες από ταινία εποχής. Για να μην συμβεί αυτό, επέλεξε ρούχα στην ίδια χρωματική παλέτα. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα θα δένουν περισσότερο μεταξύ τους και θα δημιουργείται καμία στιλιστική σύγχυση.

Τέλος, παίξε με το layring και θεώρησε τον κορσέ σαν ένα κομμάτι πασπαρτού, που μπορεί να δώσει διαφορετική πνοή στο καθημερινό σου outfit. Οπότε μπορείς να τον φορέσεις πάνω από ένα απλό άσπρο πουκάμισο, αναβαθμίζοντας το office look σου. Ακόμα μπορείς να τον συνδυάσεις με αμιγώς καλοκαιρινά ρούχα, όπως μια αέρινη φούστα, για ένα πιο ρομαντικό look, ή με ένα biker κολάν. Μπορεί να ακούγεται λίγο τραβηγμένη επιλογή αλλά why not.