Αφού έχεις ενημερωθεί για τα αξεσουάρ που θα επικρατήσουν παντού φέτος την άνοιξη, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα κοσμήματα. Αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν τα θεωρούν απαραίτητα για τις εμφανίσεις τους, εμπιστεύσου απλώς τους στυλίστες που κάτι παραπάνω ξέρουν γι’ αυτό άλλωστε και τα επιλέγουν και σε κάθε look που συνθέτουν για τους ίδιους ή τους πελάτες τους.

Τα κοσμήματα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει ακόμη και το πιο basic ρούχο να μοιάζει luxury. Και το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά μέσα από τις street styles εμφανίσεις των It girls, αλλά και στα φαντασμαγορικά catwalks που είδαμε στα Fashion Weeks για τον επερχόμενο χειμώνα: τα κοσμήματα έπαιξαν στα ίσα με τα outfits.

Φοράμε λοιπόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ για να δώσουμε απλόχερα την πολυτέλεια και τη φινέτσα που έχει ανάγκη η κάθε μας εμφάνιση. Και δεν ξεχνάμε τις πέρλες! Εάν δηλαδή δε σου αρέσουν τα χρυσά και τα ασημένια κοσμήματα θυμήσου τις πέρλες που πραγματικά κάνουν οποιαδήποτε εμφάνισή να φαίνεται κομψή.

Δείτε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr