Οι αδερφές Kardashians σπάνια μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους, με τα οποία διατηρούν το δέρμα τους λαμπερό και σφριγηλό. Η Kourtney, συγκεκριμένα, που συχνά επιδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της με τα μπικίνι της, βασίζεται σε μια σειρά από δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα για να διατηρεί το δέρμα της.

Σε ένα από τα story της στο Poosh, με τον τίτλο «How to look Good Naked», η 43χρονη περιγράφει μερικά από τα βασικά της προϊόντα για τη φροντίδα του σώματός της. Αγοράζεις τις La Mer The Body Crème (300$), Dr. Barbara Sturm Anti- Aging Body Cream (95$) και Le Labo’s Pin 12 Candle (82$), γιατί «ο φωτισμός είναι το παν». Όλα αυτά τα προϊόντα μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα σε διάφορα καταστήματα.

Αν σας φαίνονται «τσιμπημένες» οι τιμές τους, τότε μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν που δεν αποχωρίζεται η Kourtney, το οποίο κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ. Δεν είναι άλλο από το Kopari Organic Coconut Melt. Ενυδατώνει και τις πιο ξηρές επιδερμίδες, αφού περιέχεται τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε για θρέψη, ενώ καταπραΰνει το δέρμα.

Αποτελείται από 100% βιολογικό, μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας και η Kopari προτείνει να το εφαρμόσετε «μόλις βγείτε από το ντους και στο τέλος της ημέρας». Επιπλέον, το προϊόν είναι πολλαπλών χρήσεων, αφού εφαρμόζεται και σαν μάσκα μαλλιών, λάδι ξηρού ξυρίσματος, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του μπάνιου και σαν belly balm.

«Για να έχετε λαμπερό δέρμα, είναι σημαντικό να το ενυδατώνετε παντού, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα», αναφέρει το άρθρο του Poosh. «Μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τα χέρια και τα πόδια σας. Συνιστούμε να εστιάσετε σε αυτές τις περιοχές τη νύχτα». Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ακόμα κι εκατομμυριούχοι σαν τις Kardashians δεν διαφέρουν και τόσο, ούτε έχουν βρει το ελιξίριο της νιότης. Μάλιστα, ακολουθούν την ρουτίνας της καθημερινής φροντίδας του δέρματος με οικονομικά προϊόντα που μπορείς να βρεις σχεδόν παντού.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

JLo in Paris: Τα χτενίσματα της Jennifer Lopez στο Παρίσι είναι η έμπνευση που χρειαζόμασταν

Dior: Κατηγορείται ξανά για cultural appropriation – Αντέγραψε παραδοσιακή κινέζικη φορεσιά;

Swarovski: Η νέα συλλογή ρολογιών προβάλλει τη δύναμη του χρώματος