Στο show του οίκου Schiaparelli, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, είχε όπως πάντα διάσημους προσκεκλημένους, εκκεντρικές παρουσίες και συγκλονιστικά σχεδιαστικά ρούχα δια χειρός του creative director Daniel Roseberry.

Στην πρώτη σειρά της επίδειξης βρέθηκε και η Kylie Jenner φορώντας ένα μακρύ, στενό, σρτάπλες, βελούδινο φόρεμα. Το εντυπωσιακό σε αυτό το ρούχο, ήταν το κεφάλι λιονταριού που βρισκόταν στερεωμένο στο πάνω μέρος του. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανονικό κεφάλι λιονταριού, παρότι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αληθοφανές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Στο show περπάτησε μεταξύ άλλων η Naomi Cambell, η οποία φορούσε συνθετική γούνα με κεφάλι λύκου, αλλά και η Irina Shayk που εμφανίστηκε με ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα με κεφάλι κεφαλιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Για την επίδειξη, η Diane Kruger επέλεξε ένα μίνι ασπρόμαυρο φόρεμα με μπερέ, ενώ και οι αδερφές Ferragni έδωσαν το «παρών». Μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις έκανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Bamlain, Olivier Rousteing με ένα total black outfit.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

Ιδιαίτερη αίσθηση, προκάλεσε η Doja Cat  με το ιδιόρρυθμο κατακόκκινο outfit της το οποίο αποτελούνταν από κορσέ και κομμάτια με φυσαλίδες συνδυασμένα με μακριές μπότες. Ακόμα και το πρόσωπο της, είχε καλυφθεί με κόκκινο χρώμα και ανάγλυφες φυσαλίδες δίνοντας την αίσθηση μιας εξωδιαστημικής μορφής.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Kylie Jenner: Έξαλλη και πάλι η κοινή γνώμη μαζί της – Πήραν ξεχωριστά ιδιωτικά jet με τον Travis Scott για να πάνε στο ίδιο σημείο

Από τον Robin Williams στην Kylie Jenner: Το στυλιστικό μανιφέστο των 90s είναι και πάλι εδώ – Με στάμπα το ανθρώπινο σώμα

Kylie Jenner: Το μετάνιωσε και δε θα βγάλει «Λύκο» τον γιο της