Έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ποζάρει topless για το τελευταίο εξώφυλλο του Harper’s Bazaarr, είναι 78 χρονών και πρόκειται για την Lauren Hutton, το μοντέλο με την διαχρονική ομορφιά.

To supermodel έχει συνεργαστεί στην καριέρα της με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ενώ συνεχίζει να περπατά στις πασαρέλες των Tom Ford, Alexander Wang, Bottega Veneta και άλλων. Μάλιστα, το αποκλειστικό συμβόλαιο που υπέγραψε το 1973 με την Revlon αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα deals που σημειώνει μοντέλο εκείνη την εποχή.

Στην συνέντευξη την οποία πλαισιώνει το τολμηρό εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar, η Hutton κάνει αναδρομή στην καριέρα της, μοιράζεται με τους αναγνώστες την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της.

«Redefining Beauty», που σημαίνει «επαναπροσδιορίζοντας την ομορφιά» γράφει το εξώφυλλο στο οποίο το μοντέλο σταυρώνει τα χέρια της ενώ φοράει ένα σακάκι στους ώμους και χρυσά κοσμήματα.

«Δεν θα προσπαθήσω να δείξω νεότερη» αναφέρει η Lauren Hutton στην συνέντευξή της, ενώ τονίζει το γεγονός πως η βιομηχανία του θεάματος κάνει τις γυναίκες ακόμη και στην ηλικία των 30 να νιώθουν «γριές».

«Το μόνο τελετουργικό ομορφιάς που έχω είναι να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι και νερό. Μετά βάζω λάδι νύχτας με ρετινόλη. Κάνει πολύ καλά πράγματα για το δέρμα σου. Έχω επίσης ένα φυτό αλόης. Κόβω τα φύλλα της και τα βάζω σε όλο μου το πρόσωπο και το ντεκολτέ.

Είμαι πολύ περήφανη που συνεχίζω να κάνω modeling και μπορώ ακόμη να γυμνάζομαι συστηματικά», συμπληρώνει.

 

Η Hutton ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο την δεκαετία του 1960 στην Νέα Υόρκη σε μία εποχή που χρειαζόταν επειγόντως χρήματα. Άρχισε να φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας ώστε να μαζέψει χρήματα και σύντομα έγινε η βασική της δουλειά, στην οποία διέγραψε τελικά λαμπρή καριέρα.

Lauren Hutton

Πολλά πρακτορεία μόδας είχαν απορρίψει την Lauren Hutton για το μεγάλο κενό ανάμεσα στα μπροστινά της δόντια, χαρακτηριστικό που μετέτρεψε στο σήμα κατατεθέν της.

Lauren Hutton

Η Lauren Hutton ποζάρει για την VOGUE κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Lauren Hutton

To supermodel το 2007. Η διαχρονική της ομορφιά την καθιστά εντυπωσιακή σε κάθε φάση της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Met Gala 2022: Η ιστορία πίσω από το φανταχτερό dress code της φετινής εκδήλωσης

Η επιστροφή της Gisele: Tο πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό μετά από χρόνια «απουσίας»

Bobby Kolade: Ο άνθρωπος που έφερε την «επανάσταση του secondhand» στην Ουγκάντα