Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με άρωμα ανανέωσης. Η επιτυχημένη σειρά αφρόλουτρων αποκλειστικά για άνδρες, από το Le Petit Marseillais, ενισχύεται με δύο νέα αρώματα, ginger και ξύλο κυπαρισσιού και ξύλο πορτοκαλιάς και έλαιο argan.

Οι μοναδικές συνθέσεις των αντρικών αφρόλουτρων είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται κάθε άνδρας για την περιποίηση της επιδερμίδας του.

Ανδρικό Αφρόλουτρο με ginger και ξύλο κυπαρισσιού.

Με μία μόνο κίνηση, το νέο αφρόλουτρο Le Petit Marseillais, με άρωμα ginger και ξύλο κυπαρισσιού, 3 σε 1, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης ενώ ο αφρός που ξεπλένεται εύκολα απελευθερώνει ένα ξυλώδες και πικάντικο άρωμα.

Le Petit Marseillais
Ανδρικό Αφρόλουτρο με Ξύλο Πορτοκαλιάς και έλαιο Argan.

Το νέο αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με άρωμα ξύλο πορτοκαλιάς και έλαιο argan, 3 σε 1, σχεδιασμένο να ενυδατώνει και να καθαρίζει με τον πιο φυσικό τρόπο την επιδερμίδα. Kυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 650 ml ενώ χαρακτηρίζεται από πικάντικο και oriental άρωμα. Η απαλή σύνθεση των δύο νέων αφρόλουτρων, με συστατικά φυτικής προέλευσης, ουδέτερο pH και βιοδιασπώμενη καθαριστική βάση, καθαρίζει και ενυδατώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά των ανδρών.

Le Petit Marseillais

Παράλληλα, τα δύο νέα αφρόλουτρα του Le Petit Marseillais είναι δερματολογικά ελεγμένα, και ενδείκνυνται για όλους τους τύπους μαλλιών.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Light: Δημοσίευσε βίντεο ξυλοδαρμού του Snik – «Ποιον χτυπούσες ρε; Μην ξαναέρθεις εδώ παλιοπ…α»

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί bullying επειδή είχα δυσλεξία, έλεγαν ”είναι χαζός”»

Αυτά είναι τα ανατρεπτικά χρώματα που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα