Αν μας ρωτούσαν ποια από τις πέντε αισθήσεις μας είναι εκείνη που αφυπνίζει την μνήμη θα απαντούσαμε η όσφρηση. Μυρωδιές που τις συνδέουμε με ανθρώπους, μέρη, στιγμές, συναισθήματα, φαγητά, διακοπές αρώματα που είναι ικανά να ανασύρουν μνήμες που είχαμε ξεχάσει πως υπήρχαν και να μας κάνουν να χαρούμε, να δακρύσουμε, να αναπολήσουμε, να μεταφερθούμε ξανά εκεί.. . Αυτό είχαμε στο μυαλό μας όταν επιλέξαμε τα αρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι και όχι μόνο! Είναι όλα τους ιδιαίτερα, spicy αλλά και δροσερά, μια διακριτική ισορροπία μεταξύ θηλυκού και αρσενικού .

PROMISE PERFUME, EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE

Εμπνευσμένος από την Μέση Ανατολή ο Dominique Ropion δημιούργησε ένα άρωμα που συνδυάζει το φίνο τριαντάφυλλο με ροζ πιπέρι, μήλο και γαρύφαλλο όλα αυτά σε μια αισθησιακή ανάμειξη με πατσουλί και κυπριόλη που αποτελούν τις νότες βάσης. Ένα από τα πιο premium και luxury αρώματα με την υπογραφή ενός από τους πιο καταξιωμένους αρωματοποιούς.

MOONLIGHT IN HEAVEN EAU DE PARFUM, KILIAN PARIS

Η Γαλλίδα αρωματοποιός Calice Becker φαντάστηκε ένα νεαρό ζευγάρι, ντυμένο στα λευκά να κοιτάζει την θάλασσα και κάπως έτσι δημιούργησε το Moonlight in heaven έναν πληθωρικό συνδυασμό εσπεριδοειδών που δένουν αρμονικά με τις νότες λεμονιού, γκρειπφρούτ και ροζ πιπεριού. Το γάλα καρύδας και το ρύζι ολοκληρώνουν με φινέτσα το εξωτικό mango και το χαρακτηριστικό αραβικό γιασεμί.

SOLEIL BRULANT EAU DE PARFUM,TOM FORD

Με νότες βάσης από ζεστό κεχριμπάρι και νότες κορυφής από μανταρίνι, περγαμόντο και ροζ πιπέρι το Soleil Brulant είναι από τα πιο γοητευτικά και σαγηνευτικά αρώματα του οίκου. Γυναικείο που όμως συνδυάζει τα θηλυκά του στοιχεία με τον δυναμισμό.

ALLEGRA FIORI D’ AMORE, BVLGARI

Βγαλμένο από την ζωντάνια και την φινέτσα της Ιταλίας η νέα σειρά του οίκου BVLGARI είναι τόσο Allegra όσο και το όνομα της. Το εμβληματικό άγγιγμα Bvlgari σε ένα μπουκάλι μέσα από το οποίο αναδύονται μπουκέτα από τριαντάφυλλα που μας ταξιδεύουν στην ιταλική εξοχή. Κάθε ένα από τα αρώματα της σειράς αντιπροσωπεύουν και ένα συναίσθημα διάλεξε το δικό σου!

H24,HERMÈS

Η πρόταση του οίκου HERMÈS για τον άντρα είναι ένα φρέσκο γεμάτο ζωντάνια άρωμα με ροδόξυλο και διακριτικό φασκόμηλο τολμηρό και αναζωογονητικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η  συσκευασία είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί.

L’Interdit, Givenchy

Ο Givenchy δημιούργησε ένα δυναμικό, τολμηρό, ξυλώδες άρωμα με ανατολίτικη εσάνς  αφιερωμένο στην σύγχρονη γυναίκα που δεν φοβάται να αψηφήσει νόρμες και κανόνες. Οι μεσαίες νότες είναι η τουμπερόζα, το γιασεμί και το άνθος πορτοκαλιού ενώ η νότα κορυφής το τζίντζερ.Το L’Interdit επανακυκλοφορεί ξανά μετά το 1957 όπου πρώτοκυκλοφόρησε και ήταν αφιερωμένο στην Audrey Hepburn.