Καθώς έχετε κατεβάσει τα καλοκαιρινά, ίσως να παρατηρήσετε κάποια από τα κομμάτια που ορίζουν αυτήν την εποχή εκτός μόδας. Το ανδρικό style, βέβαια, δεν αλλάζει με τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς που συναντάμε στο γυναικείο.

Ωστόσο, κάποιες αναπροσαρμογές, κάποια smart κομμάτια, μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση και τα περσινά αγορασμένα προϊόντα, τα οποία μπορεί να σας φαίνονται ξεπερασμένα. Στην προσπάθεια αυτή προσπαθήσαμε να βρούμε εκείνα τα προϊόντα που η αγορά τους, προϊόντως του χρόνου, θα σας δικαιώσει.

Ακολουθούν διάφορες επιλογές σε καπέλα, μαγιό και βραχιόλια για να έχετε την κεντρική ιδέα. Δεν σημαίνει πως αυτά ακριβώς πρέπει να αγοράσετε, αλλά να έχετε μια γενική ιδέα τις τάσεις που επικρατούν αυτό το καλοκαίρι. Το style άλλωστε δεν αλλάζει ριζικά ανάλογα με τις επικρατούσες τάσεις, αλλά οι τάσεις προσαρμόζονται στο style που έχετε επιλέξει για εσάς.

Man Style: Το Κεφάλαιο Καπέλο

Τα baseball caps τα επανέφερε στη μόδα το Succession. Ο Kendall Roy, ο loser γιος του Kendall, εμφανιζόταν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο με ένα τέτοιο -έπειτα από άλλη μια αποτυχία. Το μαύρο κασμιρένιο τζόκεϊ του όμως είναι απλησίαστο για εμάς τους… βασικούς. Δείτε το στη συλλογή Loro Piana και θα καταλάβετε, πατώντας εδώ.

Style

Κυκλοφορούν άφθονα κλασικά baseball caps, χωρίς τη φίρμα στο κεντρικό σημείο -δεν είστε άλλωστε πινακίδες. Αν ψάχνετε για κάτι πιο funky, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα παρακάτω.

Style

Δεν θα σε απογοητεύσει σε καμία καλοκαιρινή ημέρα, ίσως και νύχτα, αν τα μαλλιά δεν σου κάθονται με τίποτε! Προσδίδει κάτι περιπετειώδες στο style σου.
Καπέλο Guess, πράσινο, 100% βαμβάκι.
28€

Style
Motorcycle Storehouse B.V.

Αν κινείσαι πολύ στον αστικό ιστό, αυτό το baseball cap με το δίχτυ περιμετρικά θα φροντίσει να… παίρνουν αέρα τα μυαλά σου.
Von Dutch, μαύρο, 50% βαμβάκι, 50% πολυεστέρας.
31,42€

Style

Για πιο βραδινές εμφανίσεις, αν είστε σε κάποιο γιοτ είστε και θέλετε να πιείτε δύο ποτήρια ρούμι στη στεριά…

G-STAR RAW, 100% βαμβάκι.
36€

Style

Όταν λέμε funky style, το εννοούμε. Απλά, υπάρχει ένας αόρατος ηλικιακός κόφτης. Αν το δοκιμάσετε και αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε, πάτε παρακάτω.

Zara, 100% Βαμβάκι
17.95€

Man Style: Το Κεφάλαιο Μαγιό

Πολύχρωμα, χαρούμενα και όχι στιλ Speedo! Αυτή είναι η βασική συμβουλή -όχι μόνο για φέτος το καλοκαίρι. Μια δεύτερη: Αν νιώθεις μια κάποια μεγέθυνση του οργάνου που μεγεθύνεται τις πιο περίεργες στιγμές, βγαίνοντας από τη θάλασσα, βάλε τον αντίχειρα στη μέση του λάστιχου. Έτσι, το περίγραμμά του θα παραμείνει γνωστό μόνο σε σένα και τους οικείους σου. Τρίτη συμβουλή: Μην φοράς πολύ κοντά μαγιό. Οι υπόλοιποι λουόμενοι δεν έχουν ανάγκη να δουν τα καλαμπαλίκια σου.

Style

Ωραία χρώματα, σε καλή τιμή. Φοριέται και στο beach bar, αλλά μόνο μέχρι τη δύση του ήλιου. Επίσης, καλό θα είναι να μην φοριέται στον αστικό ιστό.

Zara, 90% Polyester, 10% Polyamide
22.95€

Style

Παιχνιδιάρικο και πιο σκούρο από το προηγούμενο. Παρόλα αυτά, ο καλύτερος καμβάς του είναι η θάλασσα και η αμμουδιά. Στην άσφαλτο θα φανερώνει έναν κάποιον παλιμπαιδισμό.

Jack & Jones, 50% Polyester, 50% Polyester Recycled
10.99€

Style

Σε μια άλλη λογική, το συγκεκριμένο μαγιό μπορείς να το φοράς από το πρωί, πίνοντας τον πρώτο καφέ της ημέρας και στη συνέχεια να πας στο beach bar, είτε σε κάποια παραλία της επιλογής σου. Κλασικό!
Hugo Boss, 100% Polyester
55,96€

Accessories

Style

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, οπότε μοιάζουν περιττά τα αυστηρά dress code. Είναι παράλληλα και η εποχή, όμως, όπου τα τα φτηνιάρικα προϊόντα το καλοκαίρι σας προδίδουν. Η θάλασσα και ο ήλιος γρήγορα θα φέρουν μια γρήγορη και επώδυνη -για εσάς, φθορά. Προσοχή λοιπόν σε ό, τι αγοράζετε.

Style

Το συγκεκριμένο βραχιόλι δεν είναι από εκείνα που φοριούνται μόνο το καλοκαίρι. Αντιθέτως, είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που ονομάζονται smart και δίνουν προσωπικότητα σε μια άνευρη εμφάνιση.

Lucleon, 316L ανοξείδωτο ατσάλι, Γνήσιο δέρμα
39€

Style

Καλοκαιρινό και funky, μπορείτε να μετράτε τις καλοκαιρινές αναμνήσεις σε κάθε του χάντρα. Και να μην κλαίτε αναπολώντας τες.

Vildiridis dimiourgiko, Βραχιόλι σε ασήμι από διάφορα πετρώματα.
57€