Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τα πρόσωπα που με τα αθλητικά του επιτεύγματα βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, εισπράττοντας μόνο θετικά σχόλια όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο καθώς ξεχωρίζει για την ταπεινότητα και την μετριοφροσύνη με την οποία αντιμετωπίζει την τεράστια επιτυχία του. Ειδικά τις τελευταίες μέρες, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μιλγουόκι Μπακς μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media. Από τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα του ξεχωρίζει η γυναίκα του Mariah Riddlesprigger με την οποία έχει αποκτήσει ήδη ένα μικρό αγοράκι και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ως σύντροφος ενός τόσο προβεβλημένου παίκτη έχει βρεθεί συχνά στην δημοσιότητα χωρίς να είναι κάτι που επιδιώκει μάλλον το αντίθετο, διατηρώντας  πάντα μια σχεδόν αθόρυβη, διακριτική στάση. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό ώστε να αποφύγει αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της πράγμα αναμενόμενο, καθώς κανένας άνθρωπος που εκτίθεται στη δημοσιότητα δεν κατάφερε ποτέ να αποφύγει τα κακεντρεχή σχόλια αγνώστων!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν έναν μήνα στο ΤΜJ4 είπε «Βλέπεις ανθρώπους που βγαίνουν και λένε, “Ω! δεν είναι supermodel”. Έχεις δίκιο, δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ, γιατί δεν είμαι αυτό». Και κάπως έτσι απέδειξε ότι είναι μια γυναίκα με προσωπικότητα, χωρίς κόμπλεξ, που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της. Αυτό φαίνεται να είναι και η φιλοσοφία της εταιρείας ρούχων που δημιούργησε με την επωνυμία “ SINCERELY, MARIAH” ένα brand που αποτελείται από αθλητικά ρούχα όπως φόρμες και hoodies όσα δηλαδή φοράει και η ίδια στην καθημερινότητα της. Εξάλλου, στόχος της ήταν να βγάλει μια σειρά η οποία θα προάγει την αγάπη για το σώμα μας και για αυτό που είμαστε και θα περιλαμβάνει ρούχα μέσα στα οποία θα νιώθουμε άνετες και όμορφες , όπως γράφει «Ελπίζω ότι αυτό το brand χρησιμεύει ως διαρκής υπενθύμιση για να αγκαλιάσετε το ποιοι είστε!»

Φαίνεται λοιπόν ότι η Mariah  βρήκε τον τρόπο να δηλώσει όσα δεν λέει στις κάμερες και να περάσει τα δικά της μηνύματα αποδοχής και σεβασμού της μοναδικότητας. Το τελευταίο είναι και logo σε μπλουζάκι της  «Unapologetically Me»!